Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akiknek kisfiuk és...

Anyukák, akiknek kisfiuk és kislányuk is van, hogy viseltétek a terhességet?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a kisfiatok vagy a kislányotok született meg előbb, illetve milyen tüneteitek voltak az első illetve második terhességnél, hogy viseltétek a várandósságot?
2021. aug. 19. 04:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Fiammal az első 12 héten hánytam, fáradékony voltam. Bárhol bármikor el tudtam volna aludni. Ez egyik napról a másikra megszűnt, onnan semmi baj nem volt szülésig. 1 nappal a kiírt elött született.

Most kislányt várok. Itt a hányás/fáradtság totál elmaradt. Helyette iszonyú sok görcs és derékfájás. Erőtlenség, szédülés, alacsony vérnyomás. A 34.héten járok, de a dokik szerint nem húzzuk a kiírt napig, 1 héttel nagyobb a baba az eleje óta.

2021. aug. 19. 05:21
 2/9 anonim ***** válasza:
9 éves fiam és mindjárt 1 éves kislányom van. Mindkettőnél az első trimeszterben émelyegtem, hánytam, fáradt voltam, talán a kislányomnál a szagérzékenység rosszabb volt. A fiamnál 12 hetesen, a lányomnál 15 hetesen lettem jobban. A lányomnál a terhesség vége rosszabb volt, mert az nyárra esett, a fiamnál pedig nem. A fiam 39+4 hétre született spontán (6 óra alatt lett meg), a lányomat 40+1 hetesen indították (2 óra alatt született meg).
2021. aug. 19. 05:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Kisfiam 6 éves,a kislány még a pocakban. Első 15 hét teljesen ugyan olyan volt, végig hánytam.

Most nem vizesedek annyira, mint fiamnál már ilyenkor. Kisfiam pont 40hétre született, remélem most azért hamarabb érkezik. 36hkm

2021. aug. 19. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisfiukkal hányinger, étvágytalanság, émelygés,az elején fogyás volt. Aztán később folyamatosan édes ételek kivanasa. Lányokkal szinte 0 rosszullét és inkább a sós dolgok.
2021. aug. 19. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:

A kisfiammal és a kislányommal is a 6-12. hét között émelyegtem, fáradékony voltam. Mindkettejüknél a 20. hét környékén a mustárt és a savanyú uborkát kívántam a legjobban. Mindketten 40+6-ra születtek természetes úton, kevesebb, mint 3 óra alatt.

Egyetlen különbség, hogy a kislányomnál az utolsó héten hőhullámaim voltak.

2021. aug. 19. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Minimális különbség volt a terhességek között. Lányommal kicsit többet émelyegtem, fiammal viszont problémásabb volt a vége, többször voltam kórházban, de ez aligha a nemétől függött.

Lány 38+4, fiú kerek 38. hétre.

2021. aug. 19. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Ezek a hiedelmek, babonák kérdező nem mindig jönnek be
2021. aug. 19. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyformán semmi bajom nem volt, csak gdm-em, a másodiknál (F) csak a 34. héten derült ki, onnan szülés(indítás)ig inzulinnal is kellett szúrnom magam, az első (L) magzatvíz szivárgással indult 38+5ön
2021. aug. 19. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiammal hányinger kb 12.hetig

Lányommal hányinger + kétszer hányás 16.hétig

Mindketten 39+0 hetesen születtek

2021. aug. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!