Akik a második babát is császármetszéssel hozták a világra, mikor hagytátok abba a magnéziumot?
Figyelt kérdés
Beindult magától vagy programozott császárig bent maradt?
Hanyadik héten volt a programozott császár?
2021. aug. 18. 21:24
1/8 anonim válasza:
Megkérdeztem a védőnőt meddig szedjem.35.hétig javasolta.
2/8 anonim válasza:
Azt hiszem 36 hétig szedtem és magától indult be. Pont aznap töltöttem a 39 hetet amelyik nap született.
3/8 anonim válasza:
39.héten mentünk vizsgálatra, aznap toltak is a műtőbe fenyegető hegszétválás miatt . Végig szedtem.
4/8 anonim válasza:
Nem szedtem magnéziumot egyik terhességem alatt sem. Vbac-nek indult a 2., sajnos nem sikerült, de majdnem 2 napig vajúdhattam, hála Istennek.
5/8 anonim válasza:
Mi még csak készülünk a program császárra, de azt már tudom, hogy a Mg-ot végig kell szednem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem azt mondta a dokim, hogy a 36.héten hagyjam abba. Pont ma vagyok 36hetes. Viszont félek a hegszétválástól, mert elvileg a fájásoknál pattanhat el. Tegnap mérték 3,2mm. Többet nem is mérik, akkor honnan tudják ha baj van? 🤷♀️
2021. aug. 19. 07:57
7/8 anonim válasza:
Szeretem mikor okoskák lepontoznak.. Nyílván aki végig szedi az orvosi utasításra teszi..
8/8 anonim válasza:
"Többet nem is mérik, akkor honnan tudják ha baj van?"
Gondolom onnan,hogy szét pattant 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!