Ugy erzem miota megmutottek(3 hete) hogy nagyon letargikus,ideges vagyok,mindenert kiakadok es sirok,probaloj turelmes lennina korulottem levokkel de nehezen megy,egyedul a kisbabámhoz van csak turelmem s erom.Valamint nem akarok se enni se inni,meg a víznek is rosz íze van ugy erzem a számban nemh az ételnek.Elso heten 5 kilot vesztettem,utanba megint 5-t,es mult heten 2-t normalis ez?
2021. máj. 16. 12:56
1/7 anonim válasza:
Orvossal beszéltél erről?
Valószínűleg szülés utáni depresszió. De lehet betegség is. Mindenképpen a háziorvosoddal vagy a nőgyógyásszal beszélj! Vagy mind a kettővel. Ez nem normális!
Csak abban az esetben fogynak ilyen gyorsan, ha nagyon vizes volt a kismama. Pl toxémia miatt felvizesedett. De arról tudnál...
2021. máj. 16. 12:59
2/7 anonim válasza:
Valószínű sok víz volt rajtad és az megy le. Szülés után a hormonoktól általában nem éhes az ember, de azért próbálj meg leveseket, főzelékeket enni.
Ha a hangulatod nem javul akkor pszichológus.
2021. máj. 16. 14:25
3/7 anonim válasza:
Beszélj erről egy orvossal + keress fel egy pszichológust. Ez nekem nagyon szülés utáni depressziónak hangzik. Minél előbb van vele foglalkozva annál hamarabb jutsz túl ezen. Mindenképpen kérj segítséget, akár a párod felé is jelezd, hogy ez neked most egy nehezebb időszak és sok minden van benned, amit nem értesz miért történik.
2021. máj. 16. 14:36
4/7 anonim válasza:
Ennek nem feltétlen van köze a császárhoz. Csak ha nagyon rosszul elted meg. Amúgy alapból a hormonok is szorakozhatnak veled. Viszont a gyors fogyast azt mindenképp említsd meg orvosnak is mert amögött lehet betegség pl pajzsmirigy gond is.
2021. máj. 16. 14:49
5/7 anonim válasza:
Amit én javasolnék az prenatális tanácsadó. Nyilván veszteségként élted meg a császárt. Gondolom azt érzed, hogy senki nem ért meg, nem tudja beleképzelni a helyzetedbe. És ez így is van. Ez a te szülésed, a te megélésed és neked kell rajta dolgoznod. Nem szégyen ha rosszul élted meg a szülést. Nem szégyen ezt kimondani sem.
2021. máj. 16. 14:50
6/7 anonim válasza:
Nem a császártól van, hanem a szülés utáni hormonoktól, pdzichiáter segíthet, de ha csak egy kis baby blues akkor elmúlik magától.
2021. máj. 16. 15:47
7/7 anonim válasza:
A 12 kg fogyás miatt nagyon irigyellek. A többi miatt már kevésbé. Mindenképp konzultálj orvossal.
A rossz hangulatod lehet baby blues, ami tök normális és pár hét alatt magától rendeződik. De sajnos lehet szülés utáni depresszió is, ami orvosi segítséget igényel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!