1/3 anonim válasza:
Problemamentes varandossag eseten igen. A strandot nem minden orvos ajanlja, amennyiben medencerol van szo. Testmeleg viz oke, tul hideg, testmelegnel melegebb es gyogyvizbe nem szabad menni. Tenger, Balaton kellrmes homerseklet eseteben mehet.
2/3 anonim válasza:
Kádban igen
Viszont én egy strandot nem kockáztatnék.
Terhesen fogékonyabb az ember a fertőzésekre...
Mi 4 hete voltunk nyaralni, akkor voltam 30 hetes. Kikertem a dokim véleményét. Azt mondta, zárt a méhszáj, nyugodtan...
Ennek ellenére bennem volt a félsz. Csak a medence szélén üldögeltem, néha felcsapott a víz, a fürdőbugyim is vizes lett. Kb 1 órát lehettem ott összesen.
Az életben nem volt semmi bajom, most mégis 3.hete küzdök a gombával, 3.gyógyszert írja a doki, hatastalanul...
Imádkozok, nehogy koraszülés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!