Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet kádban fürdeni...

Terhesen lehet kádban fürdeni és strandra menni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 17. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Problemamentes varandossag eseten igen. A strandot nem minden orvos ajanlja, amennyiben medencerol van szo. Testmeleg viz oke, tul hideg, testmelegnel melegebb es gyogyvizbe nem szabad menni. Tenger, Balaton kellrmes homerseklet eseteben mehet.
2021. aug. 17. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Kádban igen

Viszont én egy strandot nem kockáztatnék.

Terhesen fogékonyabb az ember a fertőzésekre...

Mi 4 hete voltunk nyaralni, akkor voltam 30 hetes. Kikertem a dokim véleményét. Azt mondta, zárt a méhszáj, nyugodtan...

Ennek ellenére bennem volt a félsz. Csak a medence szélén üldögeltem, néha felcsapott a víz, a fürdőbugyim is vizes lett. Kb 1 órát lehettem ott összesen.

Az életben nem volt semmi bajom, most mégis 3.hete küzdök a gombával, 3.gyógyszert írja a doki, hatastalanul...

Imádkozok, nehogy koraszülés legyen.

2021. aug. 17. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
Nem ajánlott.
2021. aug. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!