Hogyan lehet eltitkolni egy ikerterhesseget?
Lattam nehany ilyen videot regebben, amikben a családnak meglepetes volt, hogy ikreket var a no. Azt tudtak, hogy babát var, csak azt nem, hogy kettot.
Most kiderult, hogy en is ikreket varok es eszembe jutott, hogy akar mi is megcsinálhatnánk. De hogyna lehet ezt kivitelezni? Ha mutatom valakinek az ultrahang kepet, szonte biztos vagyok benne, hogy rajon, hogy ket baba van.
Valakinek van szemelyes tapasztalata?
Először a baba nemet gondoltuk, hogy majd csak a szuleteskor deruljon ki, de azt nem birom ki,hogy addig varjak:D
#18 nagyon tevedsz, azt sem tudom mirol beszelsz, de valoszinu teljesen mindegy mint modnon en mar itt
Kicsit elszomorit ami itt megy, hogy mindenki azonnal nekem ugrik es nem tud egy normalis valaszt adni.
Azt kerdeztem, hogy idiota meg beteges vagyok-e, ha ez lenne a tervem? Nem. Azt kerdeztem, hogy hogy retusaljam a gyerekemet a keprol? Nem. Lehet barkinek velemenye, de ha nem a kerdesre valaszol, akkor tartsa meg maganak.
Remelem, hogy azért fogtok tudni tovabblepni az eletben es nem ezen a kérdésen porogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!