Hogyan lehet eltitkolni egy ikerterhesseget?
Lattam nehany ilyen videot regebben, amikben a családnak meglepetes volt, hogy ikreket var a no. Azt tudtak, hogy babát var, csak azt nem, hogy kettot.
Most kiderult, hogy en is ikreket varok es eszembe jutott, hogy akar mi is megcsinálhatnánk. De hogyna lehet ezt kivitelezni? Ha mutatom valakinek az ultrahang kepet, szonte biztos vagyok benne, hogy rajon, hogy ket baba van.
Valakinek van szemelyes tapasztalata?
Először a baba nemet gondoltuk, hogy majd csak a szuleteskor deruljon ki, de azt nem birom ki,hogy addig varjak:D
Nem mindegy h ki elől akarod titkolni.
És meddig.
Valóban sok helyen befektetnek elég korán.
A pocakod méretét is kimagyarázhatod egy ideig, de 30 hetesen már "hú b+" mérete lesz
Na meg kihagyni pl olyan videó elküldését ahol a 2 baba mind a 2 oldalon kidudorodik....
Hát nem mutogatod az uh képet.
(nekünk pl nem is volt)
Mi a gyerekek nevét nem mondtuk el senkinek, egyszerű volt.
Ha olyan a házatok, hogy kivizelezhető, akkor zárjátok azt a szobát ahol a gyerekek cuccai vannak és akkor nem lesz gyanús sem, hogy pl miért van 2 kiságy...
7. héttől már nekem nem fértek rá 1 uh képre. De nekem inkább a lombik indokolta a plusz vizsgálatokat, nem az ikresség, és pcs-re is otthonról mentem, nem kellett befeküdnöm.
Ettől függetlenül hülye ötlet. Mindenből 2-t vesztek, vagy ikreset, szerinted nem esik le nekik?
Jó, ez már tényleg nem normális... Zárni a babaszobát, meg dugdosni a cuccokat...
Az orbitális méretű hasadat mivel magyaráznád?
Oke, szerintem ezt nagyon tulreagaljak itt sokan.
Nagy pocakja ugy is lehet valakinek, ha csak egy babaja van egyébként.
A kerdesem pedig inkabb feltetelezes volt es arra iranyult vajon masok hogy csinaljak ezt.
Inkabb arra hajlunk, hogy nem titkoljuk el, mert ugysem birnek folyamat arra figyelni, hogy ne tobbesszamban beszeljek a babákról. De ha ugy dontenenk, hogy eltitkoljuk az sem tartozna senki masra rajtunk kívül. Et csak egy kerdes volt ugyhogy nyugalom emberek:)
Nagy pocakja ugy is lehet valakinek, ha csak egy babaja van egyébként.
Valóban... De ezek szerint te nem láttál még ikres pocakot... Nem lehet összekeverni a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!