Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz terhes pocakja,...

Mikor lesz terhes pocakja, egy túlsúlyos kismamának, és ő mikor érzi babát rúgni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Badboy, már megint te? Magyarázd már el kérlek, hogy 27 éves férfi létedre miért érdekel téged ennyire a terhes nők hasa?
2021. dec. 4. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul már megígérted hogy nem emeled ki folyamatosan a kérdéseidet...
2021. dec. 4. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is most újra megígérte. Már vagy századjára. Nemcsak hasfétises, de még hazudik is.
2021. dec. 5. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:

A mostani üzenete😄

"Válaszolo: nem maradt bennem semmi kíváncsiság. Minden kérdésemre amit gyakorin kiirtam megkaptam a választ.Keveset gyakorizok,mert nincs értelme a fogalmazásom miatt sem.Sok kérdésemnél veszőkkel,névelőkkel és elírott szavakkal felismerhető minden. Eltünök már terheség,szülés és gyerekválalás nevelésből ,gyakori oldalrol. nem lesz váalszolás,ki irás,és kiemelés sem

nem maradt bennem semmi kíváncsiság. Minden kérdésemre amit gyakorin kiirtam megkaptam a választ.Keveset gyakorizok,mert nincs értelme a fogalmazásom miatt sem.Sok kérdésemnél veszőkkel,névelőkkel és elírott szavakkal felismerhető minden. Eltünök már terheség,szülés és gyerekválalás nevelésből ,gyakori oldalrol. nem lesz váalszolás,ki irás,és kiemelés sem.

Soha nem tudtam fogalmazni helyesen, sokan ezt direkt és szándékosnak hiszik, pedig ez tanulási nehézségek, és betegség is ami kihat.

Köszönöm a sok választ a kérdéseimre.minden tanácsot megfogattam és kiderült jelekből,hogy 0% az esély babára.üres nincs baja nem is lesz.

Szomszédassznyomnak és rokonomnak is nagy hasa lett,nem tudtam mitől.

pocak érdekelt,mert 1 élet van benne.

Kiszemelt nő, túlsulyos duci,telt molett érdekelt.ha együt lenénk és babánk lene,mikor érezni babát.midnen férfit más vonz"

2021. dec. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!