Baj, ha kimarad 1 nap a terhesvitamin?
Sokan hánynak amúgy a gravidától, lehet érdemes lenne egy másikat kipróbálnod.
Sok orvos eleve csak azt ajánlja, hogy minden másnap vegyen be a kismama vitamint (de minden nap folsavat), semmi baja nem lesz tőle senkinek
Nem. Én eleve nem szedek semmit, kivéve magneziumot mert azt a labor megmutatta már az elején, hogy kevés.
Semmi baj nem lett belőle.
Meg lehet nézni mi van ezekben a terhes vitaminokban. Ugyanaz, mint egy sima multivitaminban nagyrészt, háromszoros áron.
Nagy alvások, rendszeres mozgás, sok idő a jólevegőn, egészséges étrend, kevés stressz, ez többet ér mindennél.
Irónia:
13. Úristen, ez szentségtörés! Mi az, hogy nem szedsz semmit? Hát milyen anya az ilyen aki a 2ezer Ft-os terhesvitaminon spórol?!?!?!?!
Én sem szedtem és nem is szedek semmit, teljesen jó a laborom és egészséges a gyerek is.
Magnéziumot szedtem, de attól meg olyan gyomorsavam volt, hogy napi 3x hánytam savat - úgyhogy rövid úton abbahgytam azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!