Melyiket vegyem Femibion vagy Elevit?
Figyelt kérdés
Ahogy neztem az osszetevoket az elevitbe tobb minden van. vagy esetleg ajanlanatok mast?2021. aug. 6. 22:29
1/7 anonim válasza:
Femibion
Elevit kapszulája baromi nagy, nehéz lenyelni.
Ha hányingeres lennél, akkor számít.
2/7 anonim válasza:
Femibiont szedek a babatervezés óta, elégedett vagyok vele, a vérképem tökéletes.
3/7 anonim válasza:
Nem épp válasz, de én jutavitet szedek ma is szoptatás alatt, 2 havi adag 3e ft.
Soha senkinek nem.volt gondja vele pedig minden védőnői és orvosi látogatáson kérdésre megmondtam hogy ezt szedem.
Ugyanazt tudja az osszes csak valaminek a marketingjére is költenek.
4/7 A kérdező kommentje:
Es jodosat vagy nelkulit?
Elmeletileg a tavalyi pm ertekeim jok voltak.
2021. aug. 7. 07:21
5/7 anonim válasza:
Egyiket se. Étkezz változatosan és normálisan.
6/7 anonim válasza:
Szia :) JutaVitre szavazok én is, jód nélküli. Keresztanyum szülésznő, de már egy ideje patikában dolgozik, az ő ajánlására szedem ezt. Teljesen meg vagyok elégedve. Ő a hajára szedte. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem pm alulműködésem van, gyógyszert szedek rá.
Az endokrinológus azt mondta tökmindegy melyiket szedem, így a jód nélkülit veszem.
Esetleg kerdezz rá akár telefonon a kezelő orvosodnál, ő mit javasol.
(3as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!