(egyik babával sem szedtem, csak folsavat, vasat és magnéziumot)
2021. júl. 23. 10:59
2/14 anonim válasza:
Szia! A próbálkozós időszakban csak folsavat szedtem, illetve C-D vitamint, de azokat amúgyis. Aztán Femibion. Nekem ez bejött, a Trimesztert próbáltam még, de az annyira nem vált be. Nehéz volt lenyelni, és összetevőket nézve is jobbnak találtam a Femibiont. Egyébként terhersvitamin mellett is érdemes pluszban szedni, az elejétől vagy idővel, vasat és magnéziumot. Egyébként biztos sikeresen végig lehet csinálni a terhességet t.vitamin nélkül is, csak engem megnyugtat, hogy szedem. Hiába eszik az ember változatosan, egészségesen, nem olyanok a mai ételek tápanyagtartalmai, mint x10 évvel ezelőtt.
2021. júl. 23. 10:59
3/14 anonim válasza:
Nekem a JutaVit jött be. Mellette még szedtem magnéziumot, vasat, D vitamint.
2021. júl. 23. 11:14
4/14 anonim válasza:
Nekem a GAL babaváró vitaminja a nyerő, a jól hasznosuló formulák miatt.
2021. júl. 23. 11:19
5/14 anonim válasza:
Jutavitet szedtem de vashiányos lettem úgyhogy vasat szedtem pluszban mellé és magnéziumot és kollagént is.
2021. júl. 23. 11:24
6/14 anonim válasza:
Már a terhesség előtt szedtem vasat, folsavat és D vitamint. Majd utána ezek mellé Femibiont. Így tökéletes volt a vérképem
2021. júl. 23. 11:34
7/14 anonim válasza:
Orvosom mutatott egy táblázatot amibe szinte összes terhesvitamin rajta volt ha nem is az összes 20 fajta tuti. ( Femibion, Elevit, Trimeszter, Gravida)
Mutatta melyikbe milyen ásványi anyagok, vitaminok vannak, melyikbe van több fajta, melyikbe van tényleg nagy dózisba az ami fontos terhesség alatt.
Ezek szerint a Gravida Optima győzött.
Kisfiamnál is ezt szedtem, és most is ezt szedem.:)
2021. júl. 23. 11:42
8/14 anonim válasza:
Gravidát szedtem mindkét terhességnél, teljesen meg voltam elégedve vele. Nekem fontos volt, hogy egy komplex vitamin készítményt szedjek, ne csak 1-2 félét, mert előtte is szedtem multivitamint.
2021. júl. 23. 11:55
9/14 anonim válasza:
Szülész-nőgyógyász mondta egy videójában, hogy a terhességet megelőző és 12. hétig szedett folsavnak tudtak csak tudományosan kimutatni jótékony hatást a magzatra. Illetve a D vitamint, de azt terhességtől függetlenül is érdemes szedni.
A megfelelő étkezés mellett nincs szükség kiegészítésre, nagyobb baj, ha valaki szedi a terhes vitaminokat és közben gyorskajákat és egészségtelen kajákat eszik.
Én biztosra megyek, igyekszem egészségesen enni és ez mellett femibiont szedek és tőzegáfonyát (felfás ellen). Nálunk a gyógyszerész orvos felesége szedte a femibiont és úgy voltam vele, hogy ami a gyógyszerésznek megfelel, az nekem is.
2021. júl. 23. 13:16
10/14 anonim válasza:
Már a próbálkozás előtt elkezdtem szedni a Femibion 0-t, azóta is ezt szedem csak mostmár a 2-t + D vitamint és igény szerint magnéziumot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!