Most kezdünk próbálkozni a második babánkkal. Az elsőt elég nagy túlsúllyal, 99 kg-val kezdtem 176 cm magassághoz, nem volt épp ideális. Mostanra 75 kg-ra fogytam. Ez már elég ahhoz, hogy veszélytelenebb legyen a terhesség a babára nézve?
Mind a 2 gyerekemmek 75kgval kezdtem a terhességet, minden gond nélkül.(165cm vagyok).
Fiammal +8kg-al mentem szülni,
Most a kiscsajjal a 33.héten járok, eddig +3kg.
Nincs se cukrom, se rossz vérnyomásom, se semmi.
81-el kezdtem a terhességem, 23 hetesen vagyok 83.5... és ebből szerintem van víz is. Igaz, nekem korán elkapott gdm-em van (előtte IR) és szénhidrát-diétára és napi mozgásra vagyok fogva.
De, a babának semmi baja, jól fejlődik, méhlepény, áramlás, magzatvíz oké, a vérnyomásom teljesen rendben, diéta alatt a cukrom is.
Úgy gondolom valamennyire alkati kérdés is hogy most hogy viseli majd a vérnyomásod vagy akár a cukrod a második terhességet, de láthatóan rengeteget tettél azért hogy egészségesebben kezdd ezt a terhességet. A napi 30 perc mozgás azért nem árt majd a terhesség alatt se, plusz vitaminok, de gondolom a mozgás a meglévő gyerek miatt már biztosított. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!