Terhesség alatt görcsös menstruáció?
Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki, hogy rendesen megjott neki, görcsöl is ahogy szokott, de közben mégis terhes volt és sikerült így kihordania a babát?
Kérlek aki tud ilyenről, vagy így volt neki írjon.
2021. aug. 12. 14:36
1/10 anonim válasza:
Orvos mit mond?
A görcs nem jó jel.
2/10 anonim válasza:
Ezt vetélésnek hívják, illetve hematóma miatt is lehet vérezni, mindkettő orvosi ellátást igényel, ha a hematóma "szerencsés" helyen van, akkor nem feltétlenül okoz vetélést.
Ha terhes vagy orvos, ha menstruálsz, de félsz a terhességtől akkor teszt.
3/10 A kérdező kommentje:
A tesztem tegnap előtt halvány pozi, tegnap nemvart napján inkább nega, ma délutáni öl erősebb de halvány mint a tegnap előtti.
2021. aug. 12. 14:51
4/10 anonim válasza:
Akkor kémiai terhesség, ez sokszor ki sem derül, mert nem tesztelnek nemvárt előtt. Ezzel sajnos nem tudsz orvoshoz menni, el fognak hajtani.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Kémiai lehetett. Ezért is mondjuk itt többen is az oldalon, hogy nem jó nemvárt előtt tesztelni, mert sokszor ez lehet a vége. Nagyon sok kémiai terhesség van, de a nők sokszor nem is tudnak róla, mert ha el is indult valami, akkor a menstruációval az távozik is úgymond. Szóval a nemvárt előtti teszteléssel óvatosan, mert sajnos csalódás lehet a vége.
6/10 anonim válasza:
Volt,igen.Kémiai terhesség ek hívják.
7/10 A kérdező kommentje:
6os. Akkor nem az volt amire én kérdeztem. Én azt kérdeztem, hogy volt e valakinek ilyen DE így is még maradt a baba és semmi gond nem lett végül.
Nálam 99,99%ek hogy nem vagyok terhes. De kivancsi vagyok rá, hogy létezik e mégis ilyen. Járt e valaki így? :)
2021. aug. 12. 20:07
8/10 anonim válasza:
7-es Nyilván nem, ha leválik a méh nyálkahártya, akkor nincs miben megtapadnia, tovább fejlődnie az embriónak, nem beszélve arról, hogy ezzel együtt távozik.
9/10 anonim válasza:
Ilyen baromságot hogy lehet már kérdezni?Ilyen nincs!Erős vérzés,görcs,de meg marad a baba😅😅😅Nem fogsz olyan választ kapni hogy IGEN,NEKEM VOLT,MERT EZ KIZÁRT
10/10 A kérdező kommentje:
Puszta kíváncsiság vezérelt. Tudom, hogy nem vagyok terhes. Már.
2021. aug. 13. 08:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!