2 hónapos terhes vagyok de a fehérfolyásomnak kellemetlen szaga van az nagy bajt jelent? Mert pl dokinő nem mondott semmit :/ Mit csináljak hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 10:25
1/5 A kérdező kommentje:
nem dokinő hanem nőgyógyász végülis a kettő nem ugyanaz.
2010. aug. 29. 10:26
2/5 anonim válasza:
Menj vissza, kérj kenetvizsgálatot és annak fényében vagy ír fel gyógyszert vagy megmondja, hogy nincs bajod.
Magadat ne kezeld, mert a különböző baktériumok, különböző gyógyszerekre érzékenyek.
A másik, hogy nekem a 12. hét után írt fel gyógyszert, de már előtte levette a kenetmintát.
Szóval menj vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm szépen
2010. aug. 29. 10:40
4/5 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt. Nekem is úgyan az a banaszom, de még nem kérdeztem meg a nőgyógyászomat, meg most szabin is van.
5/5 A kérdező kommentje:
okés megírom de előbb keresek egy másik nőgyógyászt aki normálisabb...:)
2010. aug. 30. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!