Ez tényleg normális ilyen mértékű hányinger terhesség alatt?
Figyelt kérdés
12+6-nál járok, de semmit nem csökken. Reggeltől estig iszonyú hányinger gyötör. B6, kóla, gyömbér, keksz, meg minden praktika, amiket olvasok, semmi nem enyhít. Akkor a legrosszabb, amikor éhes vagyok, és nem tudok azonnal enni, akkor hányok. Mindig minde savas. Amikor hányok vagy savas vagy epés. A Rennie-től is hányingerem van, ki is jön. Édeset nem nagyon eszek, mert attól is savam lesz. De nagyjából mindentől. Szinte alig van olyan nap, hogy ne hánynék valami savasat. Ez a harmadik terhességem, de ennyit még nem szenvedtem. Ez tényleg normális? Tényleg el kell viselni az egésznapos sav és epe hányást? Vagy van megoldás?2021. aug. 8. 13:38
11/11 anonim válasza:
Sajnos normális, de azért lehet már tenni ellene valamit, hogy viselhetőbb legyen.
12. hét után cerucalt kaptam hányásra, mert a vizet sem bírtam meginni. Kijött mind…kiszáradtam, és nagyon kevés volt a magzatvíz. Mellette is hánytam, mert egész nap azért nem szedtem, de legalább annyit segített, hogy a helyzet normalizálódjon.
Menj el orvoshoz! Ez nem mindig csak a “tűrni kell, mert terhes vagy és ez ezzel jár” kategória…főleg, ha úgy jársz mint én, hogy a babára is veszélyes!
Első terhességemnél is volt rosszullét 16. hétig, de ott nem volt belőle baj. Most még a 6. hónapban is hányok néha…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!