Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány lehet a babánk?...

Fiú vagy lány lehet a babánk? Ma itt olvastam az "öregek" jóslatait, és kíváncsi lettem. Jövő héten megyünk UH, akkor remélem már látjuk.17 hetes km

Figyelt kérdés

A tüneteim a következők: zsíros haj és bőr, pattanásos az arcom. Kb 4-szer hánytam az első időszakban, de elégé rosszul voltam, volt hogy napokig nem bírtam felkelni az ágyból. Kívánom a savanyút és sósat. A pocim alakját még nem tudom megállapítani. :)

Hát kb ennyi. Mire következtettek ebből? Tényleg csak kíváncsiságból érdekel!!!

2008. dec. 9. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

Ebből nem derül ki, ráadásul ha régen igaz is volt, azóta módosulhattak a tünetek, mert más hatások érik a kismamákat és más a többi körülmény is, ami a tüneteket okozza.

Szóval a jövő heti uh inkább megmondja mi lesz.

2008. dec. 9. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kisfiu, ha a hasad nem szelesedik, hanem csak elore no, akkor fiu.... Nalunk a csaladban egyebkent 100% ig bejottek az oregek joslatai. (Amugy a zsiros haj nekem elmult egy ido utan, a pattik nem :(

20 hetes kisfius mami :)

2008. dec. 9. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te mit gondolsz, fiú vagy lány? Szerintem ezek alapjan nem lehet megmondani, hogy milyen nemű a baba. Inkább a megérzéseidre hallgass, nekem legalábbis bejött.
2008. dec. 9. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

én az első naptól kezdve úgy éreztem, hogy biztos fiam lesz - az ultrahangon ki is derült, hgoy tényleg az :)

akikkel beszélgettem kismamákkal és fiuk van, azokkal egy közös volt bennünk - előrefelé, hegyesen nőtt a pocink, és az első harmadban rá se tudtunk nézni az édességre

2008. dec. 9. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban az vált be, hogy az álmainkra hallgatunk. Mindenki megálmodta, hogy fia lesz vagy lánya. Pozitív teszt után álmomban gyönyörű kisfiút tartottam a kezemben. Kisfiam van! :)
2008. dec. 10. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen én is àlmomban làttam hogy kislànyom lesz.

Az is lett.

A màsik:

Nagyon sok édeset ettem/eszek a mai napig.

A hasam nem hegyes,hanem széles.

Fàradékonyabb,aluszékonyabb vagyok(àltalàban aki sokat alszik,annak kislànya lesz.

Ezeket hallottam.

És be is vàlt,de igazàbol a visszatérö àlmaim,ahol kislànyt làttam,meg a megérzés segitett!

2008. dec. 10. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez izgi, én is megálmodtam hogy kislányt szülök:) na majd januárban kiderül:))egyébként a pozitív tesztet is megálmodtam előre:)

15 hetes kismama

2008. dec. 10. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kisfiu van a szivem alatt, es a pocakom elorefele no, csucsosodik. (A derekam meg mindig megvan). Viszont en ugyanugy kivantam az edesseget, mint azelott. Nem jobban, de nem is kevesbe.
2008. dec. 10. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nekem álmaimban kislány szokott lenni, de lehet csak ezért, mert én inkább kislányt szeretnék. Természetesen ha fiú lesz neki is ugyanúgy fogok örülni.

Köszi a válaszokat

2008. dec. 10. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem három lányom van most 19-hetes vagyok és két uh-is fiút mondtak. Mindegyik terhességemnél hegyes volt a pocim inkább és édeset is savanyút is kívántam. Nekem csak az uh-k jöttek be minegyiknél eltalálták mi lesz már elég korán. Hát meglátjuk most is bejön e?!

De a találgatások közül egyedül az inga (gyűrű madzagra fűzve, bizos ismered ha körkörösen leng a pocid felett akkor fiú, ha egyenesen leng ki akkor kislány) jött be :)!

Játéknak jó:)

Gabi

2008. dec. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!