Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt fejfájást a...

Más is tapasztalt fejfájást a várandóssága vége felé?

Figyelt kérdés

Tudom, front van, de (lekopogom) engem az soha nem szokott semmiben sem befolyásolni. Első terhességemnél nem volt ilyen, most meg pár napon belül ez a 3. eset. És mindig alváskor kezdődik.

Vérnyomásommal sem szokott probléma lenni.

Ilyenkor már nem lehet semmilyen gyógyszert bevenni, ugye?

35+4 hkm.

2021. aug. 5. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az elején is tapasztaltam. Olyan eszméletlen fejfájásom volt mint utoljára gyerekkoromban mikor napszúrást kaptam. Én vettem be panadolt és fogok is ha mégegyszer ilyen lesz.

34 hetes vagyok

2021. aug. 5. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Bár nem vagyok terhes, de az elmúlt pár napban nekem is többször fájt a fejem, szóval simán lehet a front miatt.
2021. aug. 5. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
pihenj amennyit tudsz az időváltozás is bekavar terhesen
2021. szept. 21. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Már 5 hetes a babám, mellette még azért lehetne pihenni, de a kisfiam mellett már nehezebb. 😅🥰
2021. szept. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!