Kismamák, hogy érzitek, mennyire múlik az idő, mennyire közeleg a várandósság vége?
Én úgy érzem, hogy alig vánszorog, pedig már annyira izgatott vagyok, hogy mikor tarthatom a karomban a babácskámat :) Első terhesség és így minden élmény és tapasztalat új. Talán ezért is múlik olyan lassan az idő. Bár ez eléggé kettős érzés, mert egyébként imádok terhes lenni, szerencsére elég könnyű is a terhességem, nem voltak különösebben tüneteim.
Ti hogy érzitek? Szintén ilyen lassú, vagy nektek repül az idő? Mennyire vagytok izgatottak, mennyire várjátok a végét?
Mennyi idős vagy? Nekem az első 12 hét meg az utolsó 4-6 hét nem telt sehogy sem, de a többi idő az csak úgy elrepült..
Második babámmal vagyok 16 hetes, és most az eleje is elrepült.. szóval nekem gyorsan.
33 hetes vagyok, es már nagyon várom a végét.
Rengeteg komplikáció volt. Vetélés utáni baba, így az első trimesztert végig rettegtem. Aztán genetikai eltérést találtak, kisebbet ugyan, de van. Aztán cukros lettem, nagyon figyelnem kell az étkezésre, semmit nem ehetek, amit kívánok. Aztán cisztak voltak a baba agyában, de felszivodtak szerencsére.
Jó nagy a baba, sőt, elég nagy, így valószínű indított szülés lesz a 38 héten.
Jó lenne már a karomban tartani.
Viszont imádom, ahogy érzem a mozgását, sőt, a teste körvonalait is a hasamban. Tudom, hogy most neki a legjobb még odabent, nonie, fejlodnie kell még, így igyekszem türelmes lenni, sokat pihenni, pozitív gondolatokkal készülni a szülésre.
Boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!