Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj ha pékárut eszek...

Nagy baj ha pékárut eszek reggelire?

Figyelt kérdés

Szeretnék egészségesen enni, de reggelire nem nagyon tudok enni mást pékárun kívül, nem kívánok semmi mást.

Így viszont nem szoktam reggelizni, ami szintén nem túl jó.

Arra gondoltam, hogy vennék fagyasztott pékárukat és reggel mindig bedobnék egyet a sütőbe, de nem tudom, hogy ez mennyire egészségtelen.

(13 hetes vagyok)

2021. aug. 3. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy baj, egyél ami jól esik. Én szalonnával eszek mindent is, edesseget stb. 56 voltam, 66tal szultem, másfél eves, 55 vagyok. Ja, nem sportolok. Nem mindenki lesz hizos diszno attól hogy nem fut és nem salatan el.
2021. aug. 3. 13:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egyél, ami jól esik. Ha cukorbeteg lennél, akkor a gyümölcs pont annyira nem lenne ajánlott reggelire, mint a fehér zsömle, de nem vagy az. Nagyon gyakori terhességben, hogy az első trimeszterben nem tud valaki egészséges dolgokat enni, én például gyümölcsjoghurtot, tejet meg narancslevet tudtam csak. Semmi bajom nem lett, még fogytam is, mert összességében is keveset tudtam enni. Aztán kb. 14 hetesen normalizálódott a helyzet.
2021. aug. 3. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

7es

Valszeg genetikaikag vékony..

Én meg egész terhességem alatt 140 gramm ch diétát tartottam, gyakorlatilag sóskán, narancson, Korpovit kekszen meg csirkemell sonkán éltem mégis 85 kg vagyok 160 centihez..Annyival lettem terhes, 87-el szültem, most 2 évvel szülés után is 85 vagyok..

Látod más mef chipsezve is vékony.

Felejtsük el ezt hogy aki zabál dagadt , aki nem az vékony, mert többnyire nem igaz..

2021. aug. 3. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
#13, szerintem pont hogy többnyire igaz, csak vannak kivételek, mint pl. te. És velük szemben nagyon igazságtalan feltételezni, hogy biztosan azért kövér, mert zabál.
2021. aug. 3. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Erősen lepontozásgyanús válasz következik.

Nem a legjobb dolog a pékáru, főleg reggelire. Utóbbi a gyümölcsre is igaz. De úgyis mindenki leszarja, "az egyél ami jólesik" az általánosan elfogadott nézet. Ha mindenképp pékárut akarok enni, akkor csak is kovászolt fehérliszteset szoktam, minden más hulladék, amivel hosszútávon hazavágjuk az emésztésünket és aztán csodálkozunk, hogy mitől van annyi bajunk :) De lelke rajta mindenkinek.

2021. aug. 3. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
#15, itt most nem az a kérdés, hogy jó-e a pékáru, hanem hogy egyen-e pékárut a kérdező, ha mást nem tud. Ebben az esetben szerintem egyértelmű a válasz.
2021. aug. 3. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Én is azt szoktam, most a terhesség alatt nem tudok mást enni, esetleg mèg müzlit tejjel. Nem érzem rosszul magam emiatt…
2021. aug. 3. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egeszsegedre, boldog babavárást!
2021. aug. 14. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!