Melyek a klasszikus idegesítő kérdések/megjegyzések amiket a terhesség ideje alatt kaptok/kaptatok?
Mik azok a tipikus notórius, már-már indiszkrétnek számító kérdések, illetve megjegyzések, "tanácsok", amiket terhesen kaptok/kaptatok rokonoktól, barátoktól, kollégáktól, stb,?
Kinél mi "verte ki a biztosítékot" a terhesség alatt?
(Biztos volt már régebben is ilyen kérdés, de nem találtam)
Nálam a, hogy van a babád kèrdès az amire nem tudok mit mondani, hogy tudnám, hogy èrzi magát a baba a hasamba. A második a kèrdès nèlkül hassimogatás. Meg a rengeteg kèretlen tanács mit szabad ès mit nem szabad csinálni.
Èn èrtem, hogy jó szándèkból, de akkor is zavar.
Meg volt aki megjegyezte: ilyen fiatalon fogsz szülni? (23 èves vagyok, majdnem 24 leszek amikor megszületik)
Engem leginkabb ez a kerdes idegesit illetve kijelentes.
Kislányt vagy kisfiút akarsz? Nekem abszurd tökmindegy, nem is értem ezt a kérdést hálás vagyok bármi lesz. Egészséges legyen. Ha nem az lesz amit akarok akkor szomorú leszek?! Nekem ez fura
Illetve jaj nagyon fog fájni a szülés utána is rossz lesz stb.
Mit gondolnak nem vagyok felkészülve?
Nagyon idegesítenek meg a keretlen tanacsok is.
-Tervezett baba?
-de ugye szoptatod majd??
-ne állj a meggyfa alá mert foltos arccal születik a gyerek
-ne simogass tököt mert kopasz lesz
-ne simogasd a hasad mert méhösszehúzódást okoz
-lány?? Na nem baj a következő fiú lesz.
-nem lesz második
- miért nem???
-megfoghatom a hasad??
-bocsi de nem szeretem ...
-na most mér vagy ilyen?
Hihetetlenül ostobák és tapintatlanok ezek az emberek na...
13 vagyok ezek még eszembe jutottak:
-Akkor ti is felveszitek a csokot, mi?
-Nem
-Hááát??
(Van kész házunk plusz egy lakás. Nem is értem, miért nem...)
-majd megtudod ha te is végigokádod a terhességet! (Egyszer se hánytam)
-majd nem tudsz hajat se mosni se kávét inni (egyikkel se volt gond, mindig tudtam)
9 Anyósod az az ember akit császáros anyukaként szívesen fejbe vágnék egy serpenyővel.
14 Én azt kaptam meg hogy mivel mindig egészségesek voltak a fogaim, hogy majd a terhesség alatt jól tönkremegy. Jelentem azóta is kemény egy fehér tömésem van és az sem a terhesség alatt alakult.
-És jó baba?
-Ezt hogy érted?
-Hát hogy eszik-e, alszik e?
-Hát, még él...
En mar szultem de ezek voltak a kedvenceim:
A legultimatebb fogyatekos tanacs:
-meg most aludj mert szules utan nem fogsz!
(Mondja mar meg valaki hoooogy lehet elore aludni??)
-programozott csaszarral fogsz szulni? Mint a SZTAROK?
Nálunk anyós viszi a prímet, ő volt az, aki mikor elmondta neki a férjem, hogy lányunk lesz, ezt reagálta: Kislány? Akkor most megtartjátok? De miért? Nem baj, a második még lehet unoka ettől függetlenül.
Férjem akkor nagyon csúnyán össze is veszett a családjával, azóta sem áll szóba az anyjával...
"Tervezett baba?"
"-Akkor most összeházasodtok?
- Nem, majd ha fél éves lesz a baba.
- Akkor lecsúsztok a babaváróról!"
Kérdezem én, tényleg akkora csoda a mai világban, hogy a gyereket akartuk és nem a pénzre megyünk???
"Sokat veszekedtek a hormonok miatt?"
És az új kedvencem :
"Tudsz még borotválkozni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!