Szerintetek ez terhesség?
Figyelt kérdés
5 nap múlva kell megjönni-e a menszeszemnek.A hőm 36.8-37 körül van.Vizes krémes folyásom van reggel általában,délután pedig tojcsis.Sokszor fázik a lábam.A méhszájam puha és magasan helyezkedik el.A mellem megvan duzzadva de nem fáj,meg nem érzékeny.Szerintetek lehetséges?2021. júl. 29. 15:30
1/14 anonim válasza:
Ezek közül egyik se terhes tünet. Majd 5 nap múlva kiderül.
2/14 anonim válasza:
Miért kell magadnak minden menstruáció előtt felnyulkálni? Minden hónapban ezt csinálod
Komolyan mondom keress fel egy orvost mert agyilag nem vagy tiszta
3/14 anonim válasza:
Tojcsis?🤦♀️ 5 nappal a menstruáció előtt még semilyen tüneted nincsen terhességtől, ilyenkor még a teszt is negatív lenne. Azt meg tudjuk, hogy a tüneteket a hcg okozza, ami miatt pozitív a teszt is. Ergo, ha nincs hcg=nincs tünet. Ezek a "tünetek" meg aztán végképp semmit nem jelentenek. Én elhiszem, hogy nagyon akarsz gyereket, de ez azért beteges szerintem.
4/14 A kérdező kommentje:
Ma lenne ovu utan a 11 nap.
2021. júl. 29. 16:57
6/14 anonim válasza:
11. Napon a teszt mutatja ne találgass, csinálj tesztet
7/14 anonim válasza:
Az a baj, ha az ember nagyon akar babót, akkor sajnos képesek vagyunk tüneteket produkálni( saját tapasztalat). Az utolsó válaszolónak is igaza van, csinálj tesztet,már kimutatná a 11. napon.
8/14 anonim válasza:
Csinálj tesztet, és szerintem ennyire ne görcsölj rá, próbáld meg nem vizsgálgatni magad! :) a stressz és a görcs csak ront az esélyeken, de drukkolok nagyon!
9/14 A kérdező kommentje:
Ma leesett a hőm 36.5-re.
2021. júl. 31. 07:52
10/14 anonim válasza:
Igen, kint is vagy 3 fokkal hűvösebb van
Ez egy jel 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!