Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam uh-on. 8 hetes...

Tegnap voltam uh-on. 8 hetes vagyok, a babám 15.9mm. A doki nem mondott semmi konkrétat csak azt, hogy pénteken ismét uh. Miért kell 3 nap múlva ismét uh? Babám mérete jó?

Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám 7 hetesen volt 13 mm,úgyhogy teljesen jó.:)

Hogy miért kell visszamenned azt sajnos nem tudom,de ez ismét "kiváló példa" arra,milyen remek orvosok dolgoznak ebben az országban.

Igazán elmondhatná a mamának,hogy miért kell megint menni...

Vagy ez luxus?

2007. dec. 26. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem,miért nem kérdeztél rá atta,hogy miért kell újra menned!? Mert azt bizony csak az orvosod tudja megmondani,mi nem. Nem megszokott az,hogy ilyen hamar menned kell megint és ha nem tudsz valamit és nem kérdezel akkor... Én mindíg mindent megkérdezek inkább kétszer,mint egyszer sem! A baba mérete az biztos hogy jó,talán a szívverését nem látta még rendessen. Sok sikert,én drukkolok nektek,hogy minden rendben legyen!
2007. dec. 26. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

A mérete jó.

De miért nem kérdezted meg, hogy miért kell visszamenned? Akkor nem kéne izgulnod. Sok olyan doki van, aki csak akkor mondja el, hogy mi az ábra, ha kérdez a kismama. Bátran kérdezz, ő az orvos, az a dolga, hogy mindenről tájékoztasson.

2007. dec. 26. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Karácsonykor volt rendelés?

Nem kekeckedni akarok, csak úgy feltűnt hogy tegnap írtad, és tegnapelőtt voltál uh-n, azaz 25.-én.

Na mindegy, biztos valahol fogadtak.

Szerintem minden rendben a baba méretével.

Azért érdemes lett volna megkérdezned a dokitól, hogy miért kell megint menned, hiszen rólad van szó.

Nem biztos hogy én az orvost hibáztatnám, te érdeklődj!

2007. dec. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!