6-dik hét körül ez normális?
Az elmúlt 5 napban 2-szer volt olyan erős alhasi fájdalmam, először olyan volt mint amikor megjön,de aztán átváltott olyanra, hogy azt éreztem wc-re kell mennem de nagyon nehezen akart összejönni. Kb 20 percen keresztül tartott mind a 2-szer a fájdalom,de annyira fájt nem tudtam milyen pózban lenne kevésbé rossz. Az első alkalom éjjel fél 1-kor volt arra keltem, hogy fáj. A másik tegnap volt, mire nagynehezen voltam wc-n melegvizes fürdőt vettem és úgy lett jobb.
Lehet ez valami bajnak a jele vagy csak emésztési zavarok kezdődnek?
Tudok kapcsolódni a 10-es által leírtakhoz, én is véreztem (igaz én a 12. héten) és annak ellenére, hogy pontosan tudtam mi az oka, mégis felhívtam az orvosom és azonnal indultunk az ügyeletre - ahol aztán órákat vártam, ismétlem, vérző kismamaként.
Kedves 6-os! Nekem sem kell bemutatni a terhességet, mert annak ellenére, hogy még csak a második trimeszterben vagyok már többet voltam orvosnál, mint nem és az össze lehetséges dolog, ami veszélyes/ijesztő lehet egy várandósság során az megtörtént velem, szóval nem hasra ütés alapján mondom én sem. Mindenki tudja, hogy sajnos az első 12 hétben BÁRMIKOR történhet baj, nem véletlen, hogy ahogy a 10-es is írta, ilyenkor még nem dőlünk hátra, nem felhőtlen az öröm. De épp azért, amiken én keresztül mentem nem fogok ijesztgetni másokat. Plusz én aztán tényleg a mintapéldája vagyok, hogy minden komplikáció mellett is lehet egészséges a baba, és sajnos pont így teljesen problémamentes terhesség esetén is lehet baj.
(#1 újra)
Szia!
Pont így jártam én is. 8 hetes vagyok. Pár napja nekem is brutál erős alhasi fájdalmam volt.. egész éjjel nem aludtam annyira fájt,sehogy nem volt jó. Én is elmentem fürdeni akkor jó volt. Következő napon meg görcsöltem nem túl erőssen,de megijedtem. Alig tudtam wc-zni is.. és többször is kellett.
Jhéten megyek dokihoz,azóta semmit nem érzek amúgy. Se nem feszít sem nem görcsöl és nem is puffadok.. :/
Úgyhogy nem tudom mi volt,remélem nincs semmi gond..
Kicsit félek is,mert 7 hetesen 20mm-es petezsákba csak 5mm-es volt az embrióm szívpulzálással.. hát remélem minden okés lesz meg nálatok is! 🙏
Ha eljutsz hamarabb dokihoz,majd írd meg mi volt! 🍀🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!