Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy terhes...

Miért van az, hogy terhes vagyok és egyik barátnőm se ír magától? Velem lenne a gond?

Figyelt kérdés

Nekem nincs legjobb barátnőm, de sima barátnőm van és most felém se néz!

Miért van az, hogy régen mindíg sokat beszélgettünk és most meg csak akkor ha én veszem a fáradtságot és írok.

ő csak annyira képes, ha képes, hogy egy hosszú idő eltelte után ír, miután én írtam (szokásos duma: -hogy vagy, én jól, baba? küldj képet, én elküldöm) aztán ennyi a többit meg hagyjuk...

Nem mintha bántana a terhesség! Nagyon örülök neki, boldog vagyok hogy kisbabám lesz attól akit annyira szeretek!!!

A párom néha sajnos előhozza, hogy elmehetnék a barátnőimmel valahova, de így?

Majd a babámmal...:)

2008. dec. 9. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, sokan a barátságot egyoldalúan fogják fel. Ha Te nem jelentkezel, akkor ők nem nagyon foglalkoznak a dologgal...én is hasonló cipőben járok.

Nem tudom, dolgozol-e vagy otthon vagy,mennyi idős terhes vagy, hogy mennyire tudod lefoglalni magad,stb.

Én a 14. hétben járok, itthon vagyok az elejétől fogva és nekem is hiányoznak az emberek...szeretnék én is barátnőzni meg minden.

Hová valósi vagy?

Ha gondolod, felvehetjük priviben is a kapcsolatot, megbeszélni amit akarunk.

Boldog babavárást!

2008. dec. 9. 16:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak akkor írnak, ha én írok. Ha nem írok, ők se.

Nehogy már nekem kelljen hozzájuk alkalmazkodnom...

Én is az elejétől vagyok itthon. Igaz már harmadik harmadban vagyok, ezért nem is bánt annyira. Mert ha megszületik a kisdrága akkor majd lekött... :)

Csak nem tudom, miért kell ilyennek lenniük...

Mondjuk jól esett volna mászkálgatni, így nélkülük mászkálgattam.

ja, egyszer találkoztam az egyik bnővel megmutattam a pocakom, ez volt 3 hónapja azóta nem beszéltünk. :)

Köszönöm, persze dumálhatunk!!

2008. dec. 9. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most a 2. gyerekemmel vagyok itthon,már 1,5 éves.7. éve szinte folyamatosan itthon vagyok.Van nagyon jó munkahelyem,ahol imádtam a munkatársaimat,bizalmas kapcsolatban voltunk mindannyian.Mára elvesztettem mindel a kapcsolatomat.Elveszítettem az egyetlen legjobb Barátnőmet is.Annyi az egész,hogy nincs közös témátok,igazából nem tudják miről beszéljenek veled.Ha megszülsz meglátod más lesz,eljársz majd Védőnőhöz,játszótérre ,olyan helyekre ahol pillanatok alatt más Anyukákkal köthetsz ismeretséget,és velük közös témád is lesz.Talán találsz magadnak köztük egy igaz Barátnőt!Én még keresem.:)
2008. dec. 9. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Higgyétek el ez nem más, mint a FÉLTÉKENYSÉG!!!!!!

Nekem volt, aki bevallotta. AZ IRIGYSÉG, hogy ti megtaláltátok a párotokat, kisbabát vártok, szeretetben, boldogságban éltek.

2008. dec. 9. 16:51
 5/8 A kérdező kommentje:

IGAZ!!!

csak akkor írnak ha valami kell nekik!

FÉLTÉKENYEK....

MAJD A JÁTSZÓTÉREN.... :)

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, DE TÉNYLEG!!!

2008. dec. 9. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

en is igy vagyok vele

a parommal szervezek tobb programot, meg olvasok, meg ilyenek..

picit elszomorit, foleg a karacsony kozeledtevel

2008. dec. 9. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A 16.51-es válaszolóval egyetértek.Az én barátnőm,legalábbis akit annak hittem,soha fel nem hivott.Eleinte még felhivtam,de feladtam.Itthon vagyok,ráérek jöhetne bármikor.Egyszer irt egy emailt,csak magárol irt és megsem kérdezte hogy vagyok.Fiam vagy lányom lesz,stb....Egy közös ismerősünktől hallottam,hogy kissé belebetegedett a gyermek készitésbe.Azelött hallanni sem akart gyerekről.Akkor szerinted mi a baja.Megmondom irigy.Ha nem keresnek,nincs rájuk szükséged hidd el.
2008. dec. 9. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazatok van! Nincs ilyenre szükség!

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Sok boldogságot mindenkinek. :)

2008. dec. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!