Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja nem érzem a babám...

Pár napja nem érzem a babám buborékolását. Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

16 hetesek vagyunk és kb. 2 napja nem éreztem semmit odabentről. Igaz, elkaptam egy vírust, ami a gyomromra ment és sokat fel van puffadva a gyomrom, lehet, hogy ez miatt nem érzem? Vagy baj van???

Voltam orvosnál (házi), azt mondta, ettől a vírustól nem lesz baja a babánknak.

Nagyon aggódom, hogy nem érzek bentről semmit!

2008. dec. 9. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell aggódnod. Én 20 hetes vagyok, és a múlt héten is volt olyan, hogy egész nap nem éreztem. Aztán másnap igen. Ha első baba, akkor amúgy is ritkábban érezhetőek a mozdulatai ekkor még.

Ha nagyon aggódsz, persze elmehetsz, rákérdezhetsz az orvosnál.

Boldog babavárást

2008. dec. 9. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális, hogy nem érzed minden nap, ne aggódj emiatt. Az előttem szólónak igaza van teljesen. Még el tud bújni annyira, hogy ne lehessen mindig érezni. Majd később, kb. 10 hét múlva lehet aggódni, ha napokig egyáltalán nem érzed, addig nem. :)
2008. dec. 9. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

16 hetesen még azért kicsi a babó és ha csak enyhén mocorog nem nagyon érzed nekem 18 hetesen azt javasolta a védőnő mivel már minden nap éreztem hogy ha nem érzem mocorogni kicsit piszkáljam meg és ha még mindig semmi akkor másnap ugorjak be és szívhangot hallgatunk

2008. dec. 9. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon aggódsz, akkor menj el a védőnőhöz, megnézi neked a szívhangot - az én védőnőm azt mondta, hogy bármikor mehetek hozzá, ha nem érzem a babát, biztos a tiéd is szívesen megnézi neked

de az, ha 1-2 napig nem érzed a mozgást, nem baj, vannak nyugisabb periódusok is

2008. dec. 9. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!