Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg káros a fahéj? Megette...

Tényleg káros a fahéj? Megettem egy nagy tál fahéjas tejberizst, nagyon félek nehogy baj legyen.

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

De jó neked,egészségedre!:-)

Semmi baj nem lesz, ne aggódj.( Csak én lettem éhes)

2008. dec. 9. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
meg egy kicsit en is :) En az elso 2 honapban egyfolytaban tejes kavet tejszinhabbal es fahejjal kellett igyak, mert azert voltam megorulve :) Azota a kavera ra sem birok nezni, de a fahejat szeretem. (5 hos terhes)
2008. dec. 9. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
26 hetes terhes vagyok. Minden ebed utan eszek puddingot, a tetejen fahejjal. Nincs semmi bajom
2008. dec. 9. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármit ehetsz és ihatsz csak mértékkel. Kivéve alkohol és a cigi, mert ezek a központi idegrendszerre hatnak. a fahéj nem tartozik ebbe a kategóriába, szóval egészségedre. :)
2008. dec. 9. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap egy ilyen kérdös,màr összegyüjtöttem,miktöl aggodtak eddig az anyàk(petrezselyem,negro,konzerves hal,diszno sajt,tejföl,tasakos leves,paradicsom,fahéj,stb.stb.stb.

Semmi sem àrt,mindent mértékkel.

Ki az aki ilyen dolgokat talàl ki,,hogy àrt?

Nem àrt,egyél csak ami jol esik!

Ha nem lenne jo a babànak,azt jelezné a szervezeted visszahànyàssal,vagy undorodnàl!

Boldog babavàràst!

2008. dec. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!