Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minenki mondja, hogy terhesnek...

Minenki mondja, hogy terhesnek lenni milyen csodálatos, viszont èn egyáltalán nem èlvezem. Más is van így?

Figyelt kérdés

12 hetes terhes vagyok, de már most minden bajom. Folyton fáradt vagyok, napi 12 óra alvásnál kevesebbel nem bírnám vègig èbren a napot, minden szagtól hányingerem van, nem bírok enni ès ami a legrosszabb, eddig már háromszor voltam beteg. A doki azt mondta, hogy az immunredszerem most le van gyengülve, azèrt betegszem le gyorsan.

Már sok ez az egèsz, ès nagyon haragszom magamra ès büntudatom van, hogy így èrzem, de már nagyon fáradt vagyok az állandó betegsègtöl ès a nem evèstöl. (Viszont nagyon várom a picit, csak ez a terhessèg tènyleg most úgy èrzem “teher”)

Változni fog ez? Volt már valaki így?

2021. júl. 25. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előző terhességemre örömmel gondolok, de a mostani..pedig csak 8 hetes vagyok. Az ólmos fáradtság már elmúlt, de a konstans hányinger kikészít és semmi energiám.. persze hogy nincs hiszen alig tudok enni, közben még alig tudok a lányommal játszani mert szenvedek egész álló nap.

Van aki lazán veszi a várandósságot másnak meg szó szerint terhesség. Ez van..túl kell élni. Ettől nem leszel semmivel rosszabb.

2021. júl. 25. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
kérdező nincs baj normális,amit érzel
2021. júl. 25. 18:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szèpen köszönöm mindenkinek a választ :) Most kicsit megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül ezzel az èrzèssel.

Kitartást mindenkinek aki most ebben a cipöben jár ❤️

2021. júl. 25. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem élveztem kicsit sem. Az első trimeszterben a nap 90%-ában émelyegtem. Úgy kellett leerőszakolni valamit a torkomon. Ezen kívül borzalmasan fáradt voltam, egész nap aludtam. Aztán második trimesztertől már álmatlanságtól szenvedtem, bár mondjuk jobb volt, mint az ólmos fáradtság. A libidóm teljesen meghalt az egész terhesség alatt. Minden de minden büdös volt, nem bírtam elviselni a párom illatát sem. Nem tudtam dezodort, parfümöt használni, a tusfürdőmet is ki kellett dobni. Rengeteget mindentől undorodtam, volt, hogy mire megfőztem felfordult tőle a gyomrom. Folyton szédültem, ha meleg volt, nem bírtam boltba járni, először a szagok miatt, aztán meg a szédülés miatt. Szülés után egy csapásra elmúlt minden.
2021. júl. 25. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom miről beszélsz, borzasztó volt a terhesség. 6 hónapig folyamatosan hánytam, a házból nem mertem kimenni mert nem tudtam mikor jön rám. Pihenj sokat.
2021. júl. 25. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom nem volt, mégsem éreztem csodásnak
2021. júl. 25. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!