Mit csináljak ha rettegek a terhessegtol de szeretnénk babát ? Én is és a férjem is.
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 22:20
1/16 A kérdező kommentje:
Toljuk el jövőre vagy mikorra készen fogok állni rá?
Az a baj hogy nem lehet örökkévalóságig eltolni
2021. júl. 23. 22:23
2/16 anonim válasza:
Én is rettegtem tőle. Azt csináltam, hogy gondoltam egyet és hirtelen felindulásból leszartam ezt az érzést, és úgy döntöttem teherbe esek. Nekem bejött, mert miután belevágtunk már nem rettegtem többé.
3/16 anonim válasza:
Ja, és azt tudtam, hogy soha nem fogom azt érezni 100%-ra, hogy készenállok rá. Erre szerintem nem lehet készenállni.
4/16 anonim válasza:
Mitől rettegsz? A terhesség tok jó, én nagyon szerettem. A szulestol féltem de az is jól sikerült. Pozitívan állj hozzá.
5/16 anonim válasza:
Pszichológussal kellene átbeszélni a dolgot.
8/16 anonim válasza:
Micsoda okos ötletek! "Jó lesz, csak legyen pozitív hozzáállásól, ösztönből szeretni fogja a terhességet, ha már benne van." Aztán, ha menet közben nem változik a dolog, és depressziós lesz a terhességtől meg a szüléstől, akkor ő a sz@ranya. Gondolkozzatok már!
Ha nem csak "tart" a terhességtől, hanem "retteg" tőle, akkor az örökbefogadás a jó opció.
10/16 anonim válasza:
#8 A terhességtől való félelmet pszichológus elég jól tudja gyógyítani. Emiatt nem kell beállni az örökbefogadásra várók hosszú sorába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!