12+4 napos kismami vagyok. Olyan kismamák vagy anyukák irjanak, akiknek tehesség alatt rosszak voltak a fogai, és mégsem mertek elmenni az orvoshoz. Egészséges babájuk lett?
Szia, muszáj menni vegyél erőt magadon, mert rossz fogak hatássla vannak babára is...de gondolom van olyan akinek semmi se lett babával...én kétszer voltam terhesség alatt amúgy kötelező, kiskönyvbe beirják....s kétszer tömtek is, olyan szurit adtak amit lehet terhesség alatt....
ha fogdokitól félsz mi lesz szülésnél??:)Mondom én akinek halálféleme volt előtte:)
Szia!
Igaz nekem még nem született meg a babám, de írok!
Sajnos nekem is eléggé rosszak a fogaim, világ életemben fogorvoshoz jártam. A baj az, hogy most is lyukadnak a fogaim, pedig mosom, öblögetek.... de még is!
Lenne fogam amit húzni kéne és olyan is van amit tömni kellene. Sajnos nem vagyok rá büszke, sőt nagyon is szégyenlem magam, hogy fiatal nő létemre milyen rosszak a fogaim! Nagyon rossz így elmenni a fogorvoshoz, hiszen láttom rajtuk, hogy mit gondolnak olykor rólam!
De menni kell a fogorvoshoz, mert csak rosszabb lesz, amúgy is a rossz fog vetélést és koraszülést okoz. Nem tudom, hogy mennyire igaz. A másik, hogy szülés után meg nincs idő, fogorvoshoz járni. Bár a kételyek itt is vannak.
Én mondom, hogy sokat jártam a dokihoz, most a harmadik harmadban is megyek hozzá. A terhességem elején is voltam
Én nem is a dokitól félek, hanem a szégyentől... :(
De megyek én és a babám érdekében! :)
Te is mennj el! Bátor leszel és büszke arra, hogy elmentél!
Sok boldogságot :D
hékás előttem szóló! Szégyen?? Ez genetika, így vagyunk kódolva, arról nem beszélve, hogy a babó elveszi tőlünk a kalciumot, így romlik a fogunk. Nekem a 7.fogamat tették rendbe, már többször voltam fogdokinál mint nőgyógyásznál. Egy másik kismama társamnak 14 fogát tömték a 26 hét alatt. szinte egyik alkalom után hívta vissza a másik alkalomra, hogy ott is talált valamit.
Szóval a kérdező csak menjen el dokihoz, legalább egy vizitre, és lehet h olyan kedvesek lesznek hogy nem lesznek többé félelmeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!