Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ránéznétek a terhességi...

Ránéznétek a terhességi tesztemre?

Figyelt kérdés

Nászúton vagyunk, 3 éve küzdünk a babáért de eddig csak 2 kémiai terhességem volt. Tegnap nem jött meg és a mellfájdalmak és fura érzés miatt a hasamban vettem itt kint albániában egy tesztet ami pozitív lett, de nemvárt után 1 nappal nem kellene erősebbnek lennie? Nagyon aggódok, mert 2x is halvány majd halványodó tesztjeim voltak és nem is lett baba. Utrogestant kell szednem, hoztam is magammal (szerencsére) 2x2 mondott a dokim.

[link]

2021. júl. 20. 02:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A teszt pozitív, terhes vagy! A jövőbe sajnos egyetlen teszt sem lát, de reméljük, hogy most minden rendben lesz. A motorozás nem befolyásol semmit, nyugodj meg. És próbáld meg abbahagyni az örökös aggódást, megértem, hogy nehéz, de ezzel teszed a legjobbat! Csökkentsd a stresszt, ahogy csak tudod! Sétálj, hallgass zenét, kézimunkázz, bármit, ami nálad beválik.
2021. júl. 20. 08:13
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

Nekem ennél erősebb predi volt és kémiai terhesség volt.

Ha erősödik, akkor minden rendben lesz 😊

2021. júl. 20. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem ide akartam 😅
2021. júl. 20. 09:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. júl. 20. 12:25
 15/18 anonim válasza:
59%
Ez pozitív! De anno én is csináltam ilyen mono tesztet ami pozitivat jelzett,aztán orvosnál derült ki hogy nincs baba,sőt ciszta se
2021. júl. 20. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Kb ilyen eros volt a masodik csikom mensikimaradas utan 2,5 hettel. Itt szunyokal mellettem a 7 honapos fiam. Csak mondom. :)
2021. júl. 20. 13:29
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező, semmit nem jelent a csík erőssége.

Nekem kettő nap késés után reggeli vizeletből lett kb ilyen erős mint neked.

Másnap délelőtti, de nem első vizeletből jóval halványabb….

Aztán következő nap vérvétel, bHCG 1382.

Számít a napszak, számít a teszt minősége, És szerintem az is, hogy előző nap mennyit ettél ittál.

Önmagában, egyéb információ nélkül a csík erőssége semmit sem mutat.

2021. júl. 20. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok.
2021. júl. 20. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!