Ránéznétek a tesztemre? Pozitív vagy negatív szerintetek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de furcsa dolgok miatt teszteltem. Mintha lenne ott valami. Ti mit gondoltok?
2021. jún. 18. 21:47
1/27 anonim válasza:
Ez szerintem halvány pozitív.
2 nap múlva csinálj még.
Amúgy mikor kellene megjönnie?
2/27 anonim válasza:
Hát sztem látszik hogy két csík.
3/27 anonim válasza:
halvány pozitív. Milyen fogamzásgátlót szedsz? Rendes, orvos által felírtat, vagy vény nélkül kaphatót?
4/27 A kérdező kommentje:
Igazából bogyó szerint tegnap kellett volna elkezdődni a vérzésnek.
Orvos által felírt dienelle tablettát szedek
2021. jún. 18. 22:09
5/27 anonim válasza:
Nekem is halvány pozitívnak tűnik. Lehet, hogy érdemes lenne egy digitális tesztet csinálni. Ott egyértelmű a + vagy a - jel.
6/27 anonim válasza:
Hm, amellett azért ritka. Volt antibiotikum kúrád az utóbbi pár hétben?
7/27 A kérdező kommentje:
Nem volt antibiotikum.
Hasmenesem volt csak ebben a hónapban, de akkor kivette időben abban az időszakban
2021. jún. 18. 22:22
8/27 anonim válasza:
És nem is maradt ki egy-egy tabletta beszedése? Ez elég egyértelmű pozitív. Nem akartatok még gyereket, gondolom...
9/27 anonim válasza:
Milyen furcsa dolgok voltak, ami miatt teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!