Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most derült ki, hogy terhes...

Most derült ki, hogy terhes vagyok, de már le van foglalva a nyaralás a 6. hétre. Elmehetek?

Figyelt kérdés

Repülővel fogunk utazni és napozás, tengerben és medencében fürdés a terv.

Elmehetek vagy mennyire kell komolyan venni, hogy napozni nem szabad, sem medencézni?

2021. júl. 18. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy a nyolcas írja. Nincs akadálya, ha nincs problémád, de gondolj az egészségügyi ellátásra. Az első trimeszterben nagyon sok nőnek van kisebb-nagyobb problémája. Kívánom, hogy neked ne legyen! De jobb gondolni rá.
2021. júl. 19. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most voltam nyaralni, akkor 9-10 hetesen.

Megkérdeztem az orvost, azt mondta nyugodtan lehet mindent, csak vigyázni kell.

Napvédelem fontos (mondjuk az nem terhesen is), amikor kössz a vízből, cseréld le az alsó részt szárazra, illetve medencés helynél az öltözőkben kell vigyázni, hogy ne kapj el fertőzést (meg mondjuk ne ülj ki a medence szélére ahol gombás lábbal sétálgatnak).

- Nekem a medence nem volt megtiltva.

2021. júl. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!