Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most derült ki, hogy terhes...

Most derült ki, hogy terhes vagyok, de már le van foglalva a nyaralás a 6. hétre. Elmehetek?

Figyelt kérdés

Repülővel fogunk utazni és napozás, tengerben és medencében fürdés a terv.

Elmehetek vagy mennyire kell komolyan venni, hogy napozni nem szabad, sem medencézni?

2021. júl. 18. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Simán elmehetsz
Menj el, de ne maradj a napon és ne fürödj
Mond le
77 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Szabad napozni (ne égj le és ne kapj hőgutát) és fürdeni is, de utóbbit jobb lenne inkább csak a tengerre korlátozni.
2021. júl. 18. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
A másodikat jelöltem, de tengerben fürödhetsz. A medencét lehet, kihagynám.Illetve a vizes fürdőruhát cseréld szárazra, ha kijöttél.(Ez nem terhesen is ajánlott, csak kb.senki nem tartja be.)
2021. júl. 18. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és mielőtt valaki infarktust kap, orvos és védőnő egybehangzó ajánlása alapján írtam a fentieket.
2021. júl. 18. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Mit mond az orvosod? Minden rendben van, nem volt barnazas? Nekem hormonszakerto, akihez jartam nem javasolta az elso trimeszterben, igy en lemondtam. Tengerbenfurdest, ha nem tul hideg, tudtommal szabad, napozast nagy melegben viszont jobb kihagyni.
2021. júl. 18. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Ha zárt a mèhszàj, akkor semmi gond..

Medencét esetleg kerüld, meg a közvetlen napozàst.

Amúgy sokan ilyenkor nem is tudjàk..

2021. júl. 18. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Medence kivételével minden okés. Csak a napon ne kapj hőgutát, ne égj le
2021. júl. 18. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Tengerben bármikor lehet fürödni terhesen is. No para. A medence necesebb. De en furodtem amúgy 13-14 hetesen is medencében. Konkrétan úsztam, és ezt sem tilos amúgy. Az úszás kifejezetten ajánlott terhesen. Napozni ne napozz. Menj árnyékba, amennyire lehet de az hogy süt rad a nap normál körülmények között nem baj. Csak ne aszald magad direkt.
2021. júl. 18. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Simán mehetsz.

Annyi, hogy kötnénk egy jobbfajta biztosítást, hogyha bármi gond van, vagy ne adj isten kórházba kerülsz, ne legyen gond az ellátással.

2021. júl. 18. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit még nem írtak, hogy érdemes ott fürödni ahol nincs nagy tömeg, nehogy véletlen megrúgják a hasadat. Meg mindig legyen nálad víz, hogy igyál :)
2021. júl. 19. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
fürdéssel orvosodat kérdezd.nyaralni mehettek nyugottan
2021. júl. 19. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!