Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36.hetes terhes vagyok. Csak...

36.hetes terhes vagyok. Csak én vagyok felháborodva hogy kivettek az nst vizsgálatokat és majd csak 38hettol kell menni? Ez idő alatt lehet bármi.... Vagy én aggódom túl? Ti mentek magán úton valamilyen vizsgálatra? 36.het után?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Elnézést, lehet csak én nem értem, de mi van akkor, ha megszületik esetleg anélkül, hogy lett volna nst? Az nst-től nem maradt volna bent tovább.

Az a bármi, ami miatt aggódsz, az nem csak a 36. és a 38. hét között fordulhatna elő. Illetve ezek a bármik akár két nst között is bekövetkezhetnek.

Igen, szerintem te aggódod túl. Sok helyen (országban) még ennyiből sem áll a terhesgondozás 🤷‍♀️

2021. júl. 18. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Pl Szolnokon már tavaly tavasz óta így van. Alapból a kötelező is 38-tól van, csak a kórházak eltérhetnek ettől.

Én részemről örültem, hogy nem kell olyan korán járkálni.

2021. júl. 19. 06:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk meg egyik orvos ezt mondja, a másik azt. A védőnő azt mondta, 38 hetesen kell menni, az egyik nőgyógyász leb"szott, hogy 36. hét végén még nem voltam, ez így alulgondozott terhesség. A szülésznő, aki ott volt, ő is azt mondta, hogy ráért volna 38 hetesen. Végül pontosan 37. héten született meg a kisfiam.
2021. júl. 19. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!