Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez? Tegnap ota, neha van...

Mi ez? Tegnap ota, neha van folyasom, amiben valamilyen darabkak vannak, halvany szinu, nagyon picik. Holnap kell uh-ra mennem amugy, ma toltom 10.hetet.

Figyelt kérdés
Allitolag csak akkor kell parazni, ha friss piros ver folyik. NEkem az nincs csak nemi folyasom, de az is hol jon, hol nem jon. Viszont neha menzis erzesem van, neha pedig picit belenyilall a hasamba. Segitsetek! Felek...
2008. dec. 9. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Milyen színűek a darabkák, ha szürke akkor az a placenta lehet, ha rózsaszín akkor a baba, ha barnás méhnyálka, ha egyéb akkor a nyálka besűrűsödött és lehet van egy apró gombás fertőzésed... De lehet ennél is egyszerűbb, némi papír maradt ott az előző wc után és azt láthatod...

nyugi, boldog babavárást

2008. dec. 9. 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Szurkenek nem szurke, az tuti, inkabb feheres a szine.
2008. dec. 9. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A folyás és a hasfájás lehet, hogy vmi gyulladás, felfázás. Nekem az első terhességgel 5-6 hetesen fájt, de másodiknál már nem és ilyen korban hallottam ezt mástól is, talán akkor a sárgatest hormontól előfordulhat, de a 10.héten valami mástól lehet. Ha holnap az UH miatt lát doki, mond el neki feltétlen a bajaidat. Lehet, hogy semmi, csak a terhesség miatti változások okozzák. Majd egy hozzáértő eldönti.
2008. dec. 9. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Oke. A hetvegen voltam korhazban ketszer is, mert valami barnas, rozsaszines, veres folyasom volt. Csinaltak vizelet- meg vervizsgalatot, az eredmenyt meg nem tudom, ma megprobalok telefonalni. Vasarnap este megvizsgalt egy nogyogyasz, azt mondta zart a mehszaj, ne aggodjak. Akkor minden rendben lehet a babaval nem??? Na mindegy, mast nem tudok tenni csak varni holnap delelottig, de nagyon idegorlo. Mindenkeppen megemlitem, csak addig ne legyen semmi baj (veteles stb.)
2008. dec. 9. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, az első válaszoló vagyok.

Ha a darabkák sötétebb fehérek akkor nyugodj meg vegyél egy nagyon nagy levegőt, mert semmi baj, holnap mond el a dokinak, hogy szerinte ez normális-e, de nyugi semmi baj nem lesz. Pláne, ha a méhszájad csukva:) a babó jól van odabent

2008. dec. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!