Normális hogy folyamatosan alszik a barátnőm? Nem ébred semmire.
Figyelt kérdés
Amikor nagy nehezen felebred wcre megy, letusol, ha a kezébe adom a kaját eszik és megint alszik, le teszi a fejét 1 perc és alszik.
És ha pakolok a szobában a szekrényben vagy keresek valamit nem ébred fel eddig ő arra is felkelt ha megmozdultam mellette.
Meg csak 10 hetes meddig lesz ez így?
2021. júl. 14. 23:19
13/30 anonim válasza:
Gondolom a nőgyógyászatról is többet tudsz mint egy nőgyógyász férfi, hisz neked van olyan ami neki nincs. 😂
14/30 anonim válasza:
alvás normális dolog,hormonok és a terhesség miatt van.2.trimesztere elmulik
15/30 anonim válasza:
Fú en is folyamatosan aludtam éjszakánként 10-12 órát, nappal meg ugye dolgoztam, de amint hazaértem, szundi. Full kótyagos voltam egész nap, csodálom, hogy tudtam dolgozni.
16/30 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, kb a 15. hétig. Borzalmas volt, ilyen ólmos fáradtságot még soha nem éreztem. Egész nap aludtam, semmire nem volt energiám. Aztán fordult a kocka, álmatlanságtól szenvedtem a terhesség végéig, de 1000-szer inkább az, mint az ólmos fáradtság.
17/30 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél kb a 12-13. hét után elmúlt a kóros fáradékonyság, álmosság érzés.
18/30 anonim válasza:
12# ha te írtad a 9 hszt még egyszer kérdem voltál már terhes? Ha nem akkor ne böfőgj ide tapasztalat nélkül. Köszi.
19/30 anonim válasza:
Hát, hogy egész nap aludjon, nekem ez azert kicsit gyanús.
Aláírom, hogy fáradtabb az ember, sokminden zajlik most a testében, de hogy ennyire?!
Mondom úgy, hogy a 3.terhességemet töltöm.
Nekem pl egyáltalán nem lett több alvásigényem.
20/30 anonim válasza:
18 Itt böfögni te böfögsz. Bár nő létedre ez illetlen.
Továbbra is érvényes a -3-as hozzászólásom. Mert repedés van a lábad közt, nem biztos hogy nagyobb tapasztalatod van mint egy hímnemű nőgyógyásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!