Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy folyamatosan...

Normális hogy folyamatosan alszik a barátnőm? Nem ébred semmire.

Figyelt kérdés

Amikor nagy nehezen felebred wcre megy, letusol, ha a kezébe adom a kaját eszik és megint alszik, le teszi a fejét 1 perc és alszik.

És ha pakolok a szobában a szekrényben vagy keresek valamit nem ébred fel eddig ő arra is felkelt ha megmozdultam mellette.

Meg csak 10 hetes meddig lesz ez így?

2021. júl. 14. 23:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

Nálam félidő után változott..

Akkor is mélyen aludtam de egy időszakban olyan éber voltam, hogy csak na..

Ez azóta is tart az éberség, a gyerek 1,5 éves.

Érdekesség, hogy az éber időszakaim pont a gyerek évredési idejére esnek.

2021. júl. 14. 23:22
 2/30 anonim ***** válasza:
6%
Vagy depressziós, vagy covid oltást kapott.
2021. júl. 14. 23:22
 3/30 anonim ***** válasza:
98%
Ezt nem lehet tudni. Én kb a 17. hétig voltam iszonyú fáradt. Alig bírtam ébren maradni, koncentrálni a munkában.
2021. júl. 14. 23:24
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
Ja és most megint terhes vagyok, iszonyú fáradt, de nyilván nem aludhatom át a napot...csak remélem hogy hamarabb elmúlik most..
2021. júl. 14. 23:26
 5/30 anonim ***** válasza:
24%
Ja, bocs, nem néztem kategóriát. A depresziót tartom. Ilyenkkor könnyen jön.
2021. júl. 14. 23:26
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Általában a második trimeszterben ez elmúlik. Akkor még almatlanok szoktak lenni a kismamák. Az részemről sokkal kellemetlenebb volt. Állandóan ébren kuksoltam meg már hajnalban pörögtem.
2021. júl. 14. 23:50
 7/30 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen normális, hagyd, had pihenjen, a 12. hét után jobb lesz. Nálam a 20. héttől lett újabb változás, onnantól kezdve 2 óránként járkáltam wcre. Az egy dolog hogy aludni nem tudtam rendesen, de még azt is végig kellett gondolnom útközben hol tudok mosdóba menni ha elmentem otthonról.

Az utolsó két hónapban óránként ébredtem, csak felületesen aludtam. Utólag visszagondolva kicsit olyan, mintha az első időszakban előre "lealudtam" volna amit később nem tudtam.

Most 1,5 éves a kislányom, és még mindig felébredek éjszakánként úgy 6-8 alkalommal, főleg ha megfordul, nem tudok továbbra sem mélyen aludni, visszaludni is nehezen.

2021. júl. 15. 04:32
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

Depressziós 😂 hát persze..

Kb minden terhes az első félidőben téli álmot alvó mormota..

2021. júl. 15. 06:45
 9/30 anonim ***** válasza:
18%
8 aham. Akkor annak idején az enyémnek is elmondhattad volna mert ő ezt nem tudta. Első 8 hétben valamivel nehezebben kelt, az 1,5 óra pluszt jelentett, de utána pár hányingert leszámítva talpon volt egész nap. Plusz a saját bevallása szerint elég depressziós is volt ebben az időszakban. Sajnos nem volt senki kéznél aki megmondja, hogy nem az.
2021. júl. 15. 07:15
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

9 aham.

Nem vitatom, hogy nem lesz valaki depressziós terhesség alatt.

De ez az első trimeszterben jelentkezett fáradtság hormonális változás miatt van.

2021. júl. 15. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!