Normális hogy folyamatosan alszik a barátnőm? Nem ébred semmire.
Amikor nagy nehezen felebred wcre megy, letusol, ha a kezébe adom a kaját eszik és megint alszik, le teszi a fejét 1 perc és alszik.
És ha pakolok a szobában a szekrényben vagy keresek valamit nem ébred fel eddig ő arra is felkelt ha megmozdultam mellette.
Meg csak 10 hetes meddig lesz ez így?
Nálam félidő után változott..
Akkor is mélyen aludtam de egy időszakban olyan éber voltam, hogy csak na..
Ez azóta is tart az éberség, a gyerek 1,5 éves.
Érdekesség, hogy az éber időszakaim pont a gyerek évredési idejére esnek.
Teljesen normális, hagyd, had pihenjen, a 12. hét után jobb lesz. Nálam a 20. héttől lett újabb változás, onnantól kezdve 2 óránként járkáltam wcre. Az egy dolog hogy aludni nem tudtam rendesen, de még azt is végig kellett gondolnom útközben hol tudok mosdóba menni ha elmentem otthonról.
Az utolsó két hónapban óránként ébredtem, csak felületesen aludtam. Utólag visszagondolva kicsit olyan, mintha az első időszakban előre "lealudtam" volna amit később nem tudtam.
Most 1,5 éves a kislányom, és még mindig felébredek éjszakánként úgy 6-8 alkalommal, főleg ha megfordul, nem tudok továbbra sem mélyen aludni, visszaludni is nehezen.
Depressziós 😂 hát persze..
Kb minden terhes az első félidőben téli álmot alvó mormota..
9 aham.
Nem vitatom, hogy nem lesz valaki depressziós terhesség alatt.
De ez az első trimeszterben jelentkezett fáradtság hormonális változás miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!