Azt mondták ma az ultrahangon, hogy "jó nagy feje van"a babámnak! Mit gondoltok erről? Mire utalhatnak ezek az adatok?
31+3 hetesek vagyunk.Leírom a méreteket,hátha tudtok segíteni nekem.BDP:87mm,AD187,6mm,Femur:62,7mm,OFD:110mm,AC:287mm,HC:311,5mm,Bms:2115g.
Azt mondták,hogy nem lesz az a kifejezetten pici baba.Megnéztem a kalkulátort,és a fejméretek tényleg 36,37 hetes terhességnek felelnek meg.Meg vagyok ijedve!:-(
Másnál volt ilyen?Tapasztalatok?
Szia!
Én anno 31+4 naposan voltam uh-on, méretek:BPD: 92mm AC:29
FL:6,4 Becsült súly:2200 gramm.
Mindig is nagyobbak voltunk az uh alapján, mint a menzesz alapján, engem is rémisztgettek, hogy nagy feje lesz és hogy több lesz, mint 4 és fél kiló.
Rácáfoltunk. 2010 január 6-án megszületett a fiam 3720 gramm és 53 cm! Teljesen átlagos fejjel!Ennyit erről!
Sajnos hosszú vajúdás után császár lett, de a köldökzsinór miatt! Ma már majdnem 8 hónapos eleven kis kópé!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!