Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem örülök az unokatestvérem...

Nem örülök az unokatestvérem terhességének? Normális érzés egy teherbeesni próbálótól?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem egyben a barátnőm. Végre teherhes lett (kb 1 évet próbálkoztak). Mi is próbálkozunk már több, mint fél éve. De neki már van 1 gyereke, én úgy gondoltam, hogy ez is szuper, hogy nekik már biztosan van egy, de nekünk nincs.

Őszinte leszek, nem tudok örülni a babának. Neki nem mondom, sőt! Nem akarom a saját boldogtalanságommal őt is elszomorítani. Ez az én bajom, a mi bajunk. Azt is tudom, hogy nekünk nem azért nincs, mert nekik igen, független a kettő. De nagyon fáj belül, amikor áradozik, hogy milyen boldog most.

A férje nem tudja elkísérni az első olyan ultrahangra, ahol várhatóan szívhang is lesz. Engem kért meg. El fogom kísérni, mert számít rám.

Rossznak érzem magam, amiatt, hogy egy új élet alakul ki és bárhogyan próbálok, képtelen vagyok felhőtlenül örülni. Pedig valójában a legjobb barátnőmről van szó, mégsem tudok vele örülni. Más is érzett így?

2021. júl. 9. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
#10: Miért nem? Aki ennyire irigy, mérgező személyiség az szerinted tudná azt az önzetlenséget hozni az elkövetkező 2 évtizedben, ami kell egy gyerek normális felneveléséhez? Mert szerintem nem
2021. júl. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!