Hány hetesen és milyen babacuccokat szereztetek be? Konkrétan érdekel, tárgyilagosan
15-17 hetesen megvettem a ruháit 50-62 méretben. Ezeket is csak azért, mert használtan vettem, de nagyon szépeket, és újszerűen hibátlanokat, amelyekkel nem lehetett várni. Vagy megveszem azonnal, vagy elvitte volna más.
Mást még nem vettünk; igaz nagyon sok mindent már nem is kell, mert a kislányunktól sok mindent meg tud majd örökölni a kisfiúnk is. A drágább dolgokból (babakocsi, bútor, Adamo hinta, etetőszék, drágább játékok, babakellékek) eleve unisex-et vettünk már a kislányunknak is, hogy ha később egy kisfiúval áldana meg minket az ég, akkor Neki is jó legyen. Ez alól csak a ruhák képeztek erős kivételt, mert szeretem csini, lányos ruhákba öltöztetni a kislányomat.
Az első terhességem viszont nagyon problémás volt. Akkor csak a 26. hét körül mertem elkezdeni vásárolni; akkor is csak a kisebb összeget képviselő dolgokat. A drágábbakat úgy a 32. héten rendeltük meg, és a 34-36. hét körül értek ide.
20 hetesen megvettük a ruháit.
25. hét körül a babakocsit és az ágyat.
A 30.-ik hétig nagyrészt a többi nagyobb dolgot is mint hordozó, babakád stb.
Majd a végéig a maradékokat, babaápolási termékeket stb.
Most vagyok 11 hetes a másodikkal, kb egy hét múlva megjön a Prena eredménye amiből megtudjuk hogy oké-e vele minden illetve a nemét is, és azonnal el fogunk kezdeni apránként vásárolni, a menetrendet nyilván még nem tudom, meg sok dolog van a nagyobb gyerek után amit tervezünk használni, pl babakocsi, ágy, ruhák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!