Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen és milyen babacuc...

Hány hetesen és milyen babacuccokat szereztetek be? Konkrétan érdekel, tárgyilagosan

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

15-17 hetesen megvettem a ruháit 50-62 méretben. Ezeket is csak azért, mert használtan vettem, de nagyon szépeket, és újszerűen hibátlanokat, amelyekkel nem lehetett várni. Vagy megveszem azonnal, vagy elvitte volna más.

Mást még nem vettünk; igaz nagyon sok mindent már nem is kell, mert a kislányunktól sok mindent meg tud majd örökölni a kisfiúnk is. A drágább dolgokból (babakocsi, bútor, Adamo hinta, etetőszék, drágább játékok, babakellékek) eleve unisex-et vettünk már a kislányunknak is, hogy ha később egy kisfiúval áldana meg minket az ég, akkor Neki is jó legyen. Ez alól csak a ruhák képeztek erős kivételt, mert szeretem csini, lányos ruhákba öltöztetni a kislányomat.

Az első terhességem viszont nagyon problémás volt. Akkor csak a 26. hét körül mertem elkezdeni vásárolni; akkor is csak a kisebb összeget képviselő dolgokat. A drágábbakat úgy a 32. héten rendeltük meg, és a 34-36. hét körül értek ide.

2021. júl. 8. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:

20 hetesen megvettük a ruháit.

25. hét körül a babakocsit és az ágyat.

A 30.-ik hétig nagyrészt a többi nagyobb dolgot is mint hordozó, babakád stb.

Majd a végéig a maradékokat, babaápolási termékeket stb.

Most vagyok 11 hetes a másodikkal, kb egy hét múlva megjön a Prena eredménye amiből megtudjuk hogy oké-e vele minden illetve a nemét is, és azonnal el fogunk kezdeni apránként vásárolni, a menetrendet nyilván még nem tudom, meg sok dolog van a nagyobb gyerek után amit tervezünk használni, pl babakocsi, ágy, ruhák stb.

2021. júl. 8. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
18 hetesen babaruhákat,meg a kisagyat,28 hetesen az összes többit!
2021. júl. 8. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
16 hetesen a babakocsit. Utána jó ideig semmit. 32 hetes voltam karácsonykor, rengeteg babaholmit kaptunk ajándékba. Új kiságyat, ágyneműt, kádat, állványt, adamot, bodykat, rugdalózókat, textil pelusokat, kifogókat, játszószőnyeget, mérleget, hálózsákot és utalványt. Ezután vettem meg a maradékot, pl. légzésfigyelőt, mellszívót, cumisüveget, sterilizálót, pelenkázót, pelenkázótáskát, pelust, hintőport, krémet, vattát, apróságokat.
2021. júl. 8. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
12. Hét előtt elmentünk megnézni, hogy milyen a babakocsi felhozatal, na már azzal is mentünk haza😁
2021. júl. 8. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Első gyerekemnél kb 20 hetesen kezdtem. Másodikkal35 hetrsen, pedig nem egy nemű a 2 gyerek,szóval nem a megmaradt dolgok miatt. Valahogy igy alakult.
2021. júl. 9. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!