Lányok hölgyek, nektek mennyire szaladt el gyorsan a terhesség? Volt olyan hogy lassú volt mint a fene? Illetve csajok, otthon voltak, mivel töltöttek el több hónapot úgy hogy nem volt otthon másik gyerek ?
Én 9 hetes vagyok, úgyhogy még nagyon az elején.
Ezen a héten nyaralok, úgyhogy majd hétfőtől kezdődnek a hétköznapok, de vannak terveim.
3-4 órát fogok dolgozni otthon, járok majd heti 1 szülésfekészítésre a kórházba, ajánlottak bábát, hozzá is megyek felkészítésre (lelki oldal miatt), heti 2 kismamatorna, úgyis lesznek vizsgálatok, amikre el kell menni (jövő héten megyek először védőnőhöz), férjemmel csinálunk majd programot, viszem esténként a kutyákat sétálni, hétvégén egy napot zenélek, egy nap pedig fekszek :D
Mellette elkezdem egyesével megcsinálgatni ilyen tavaszi takarításokat (ajtókat, ablakpárkányt lemosni, szekrények alatt, ágyat, kanapét elhúzni, szőnyegtisztítás).
Barátnőmmel is találkozunk majd néha (most épp együtt nyaralunk).
Átnézem a babacuccokat, amiket kaptunk rokonoktól, barátoktól, babakelengye listákat böngészek és összeírom mit kell még venni.
Ezekkel a nyár el is fog telni :D
Nyelvtanulás a leghasznosabb. Később is jól jöhet.
Tanulni is ezer dolgot lehet a neten, online. Ami tetszik. Ez hasznos, akkor is csinálhatod, ha fekvésre vagy ítélve és még jól jöhet később is.
én speciális helyzetben vagyok, mert családi vállalkozásban dolgozhatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!