Menstruáció szerint 6 hét 3 naposan, viszont későbbi ovu miatt tuti kisebb a terhesség, így ha megyek nőgyógyászhoz lehet már szivhang?
Vagy lát valamit, vagy visszarendel....
Honnan veszed, hogy késöbb volt az ovud?
Az, hogy mikor van a tojásfehérjés nyák, arra nem lehet adni...
Van akinek elötte 1 héttel, van akinek utána. Ez nem garancia
Nem ciki átrakatni egyáltalán.
Nem tudom, mikor volt peteérésem, de a ciklus 13. napján voltunk együtt, 6+1 naposan néztèk meg először a babát. Aggódtam is, de már volt hallható szívhang.
De ha jól értem, csütörtökig még a 6 hetet se töltöd be. Ha megnyugtatna, hogy jó helyen van, akkor menj el, ha biztos szívhangot is szeretnél, menj később. 7-8. hétre szoktak 0 vizsgàlatra hívni, ha nem volt vetèlés előzményként.
Nem ciki, nyugodtan kérd át az időpontot. Teljesen felesleges ilyen hamar menni pláne ha későbbre gondolod az ovut.
Az én nőgyógyászom 8. hetet szokta javasolni, hacsak nincs panasz vagy valamiért nem indokolt hamarabb.
Szerintem még túl korai menned.
Várj még. Nekem anno dec 18án volt az utolsó mensi,február 2an mentem doki,de visszahívott két hét múlva,korán mentem...
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!