Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció szerint 6 hét 3...

Menstruáció szerint 6 hét 3 naposan, viszont későbbi ovu miatt tuti kisebb a terhesség, így ha megyek nőgyógyászhoz lehet már szivhang?

Figyelt kérdés
Múlt héten szerdán teszteltem pozitivat 3 nap késés után.Nem akartam elsietni a nőgyógyászt, szeretném ha lenne szívhang, így csak ma jelentkeztem be de már csütörtökre (nem gondoltam,hogy ilyen hamar) kaptam időpontot.Gondolkodom,hogy felhívom az asszisztensnőt és inkább áttetetem a jövő hétre, de az olyan ciki.Ezért a kérdésem.Mit gondoltok?

2021. júl. 5. 14:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Az ovum június 14-e körüp lehetett.
2021. júl. 5. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lát valamit, vagy visszarendel....

Honnan veszed, hogy késöbb volt az ovud?

2021. júl. 5. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Megvastagodott mnyh-t és petezsákot biztosan látni fog, és a szikhólyag se ritka már ebben a hétben. A szívhang viszont kérdéses, van akinek van, van akinek még nincs ilyenkor. Én 7+1-en mentem, és volt már.
2021. júl. 5. 14:39
 4/10 A kérdező kommentje:
35 naposak a ciklusaim, 14-e körül volt a tojásfeherje nyák, hasszúrka stb.Ciki szerintetek a következő hétre atiratni magam?
2021. júl. 5. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem
2021. júl. 5. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mikor van a tojásfehérjés nyák, arra nem lehet adni...

Van akinek elötte 1 héttel, van akinek utána. Ez nem garancia

Nem ciki átrakatni egyáltalán.

2021. júl. 5. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikor volt peteérésem, de a ciklus 13. napján voltunk együtt, 6+1 naposan néztèk meg először a babát. Aggódtam is, de már volt hallható szívhang.

De ha jól értem, csütörtökig még a 6 hetet se töltöd be. Ha megnyugtatna, hogy jó helyen van, akkor menj el, ha biztos szívhangot is szeretnél, menj később. 7-8. hétre szoktak 0 vizsgàlatra hívni, ha nem volt vetèlés előzményként.

2021. júl. 5. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki, nyugodtan kérd át az időpontot. Teljesen felesleges ilyen hamar menni pláne ha későbbre gondolod az ovut.

Az én nőgyógyászom 8. hetet szokta javasolni, hacsak nincs panasz vagy valamiért nem indokolt hamarabb.

2021. júl. 5. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még túl korai menned.

Várj még. Nekem anno dec 18án volt az utolsó mensi,február 2an mentem doki,de visszahívott két hét múlva,korán mentem...

29hkm

2021. júl. 6. 11:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Áttettük július 29-re az időpontot, addigra tuti lesz szívhang ha minden jól megy 🙏🙏
2021. júl. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!