Mennyi az esélye terhességnek?
Szeptember 24-én voltunk együtt, óvszerrel védekeztünk, viszont az óvszer bennem maradt az aktus végén. 17-én volt feltételezhetően peteérésem.
Október 2-án meg is jött, ahogy kellett és nem találtam másabbnak a menstruációmat, mint máskor. Ugyan úgy görcsökkel jött meg, az első nap gyógyszer nélkül nem tudtam lenni.
Viszont nagyon félek, hogy így is fennállhat a terhesség esélye, mivel olvastam, hogy néhány esetben menstruáció szerű tüneteket produkálhat a szervezet hiába terhes az illető.
November 2-án kell majd következőnek megjönnie, viszont egy ideje puffadok és 2-3 napja elkezdtek enyhe nyomásra kissé fájni a melleim (sok ideje nem tapasztalok enyhe pattanásosodáson kívül semmilyen PMS tünetet).
Nagyon gondolkozom terhességi teszt elvégzésén, illetve egy nőgyógyász felkeresésén.
Mennyi esélye lehet, hogy a 24-i eset után terhes lettem?
Melyik terhességi teszt a legmegbízhatóbb és legpontosabb? Mikor kellene tesztelnem?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!