3.napja késik a menstruációm szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán fordul elő hogy késik a menstruációm ezért is vagyok most ideges. Ovszerrel szoktunk védekezni de volt egy kisebb idő is amikor nélküle csináltuk. Egy tesztet már csináltam ami negatív lett. Ilyen esetben kizárható teljesen vagy további teszt kellene még hogy biztos legyen?
Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 20. 12:41
1/7 anonim válasza:
Itt sem fogja senki megjósolni! Ezer dolog miatt késhet! Most csak és kizárólag egy terhesteszt ad Neked erre választ!
2/7 anonim válasza:
1-es vagyok, ja látom, hogy negatív, akkor mi a kérdés?
3/7 anonim válasza:
Mivel nem tudod, hogy mikor van peteérésed, érdemes, ha nem jön meg egy hét múlva újat csinálni. Az ilyenek elkerülése miatt meg ne legyen kisebb idő, két húzás, és egyebek sem óvszer nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Igazából csak azért nem nyugtat meg a teszt eredménye mert sok helyen olvastam hogy a későbbi teszt volt mikor pozitív lett. Remélem nálam nem így lesz.
2020. jún. 20. 13:05
5/7 anonim válasza:
1 vagyok, milyen tesztet hasznaltal?
6/7 A kérdező kommentje:
Livsane típusú volt ha jól emlékszem ilyen rózsaszín.
2020. jún. 20. 13:14
7/7 anonim válasza:
Csinálj 2 nap múlva is. Ha az is negatív akkor nem vagy terhes. 99%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!