26 hetes kismamik hogy vagytok?
24 hetes terhes vagyok most, kisfiúval, második baba. A 12 hetes uh-n már látszott, hogy fiú. Nagyon nehezen bírom, főleg mert még mindig tart a rosszullét, hányás a 8.hét óta. Venni még csak apróságokat vettem, sok unisex ruha maradt a lányom után és a legjobb barátnőm kisfiai után is rengeteg ruhát kaptunk. Mellszívót vettem újat, cumisüveget, a légzésfigyelőt bővítettem 2 laposra, új játszószőnyeg, igazából kb ennyit vettem eddig. Szerintem az alapdolgokon kívül nem kell majd új holmikat vennem, babakocsit lányomnál újonnan vettem, kiságy, kád, pelenkázó, mérleg is mind új volt 2 éve (és egyik sem rózsaszín).
Majd 4 hét múlva lesz még neki nagyobb kiadásunk, kifestjük a szobáját és veszünk új bútorokat.
27 hetes vagyok. Elmondani nem tudom, hogy várom a végét.
Nekem a nyár amúgy is kínszenvedés, most meg főleg. Erőm nincs, sokat szédülök. Emellett itt a háztartás plusz a 2évesem.
Egyébként a babával minden oké, eddig úgy néz ki, hogy kislány. 2hét mulva lesz még1 uh-m, remélem ránéznek még1x, biztos ami biztos alapon.
Semmit nem vettünk még, igaz nagyon nem is kell. Fiunkról mindent eltettünk, annyi, hogy azokat kell kicsit lányosítani.
30.hetes vagyok, 24 hetesen babamozin mondta a szonográfus hogy 100% lány. Első gyerek.
Most kezdtünk neki készülődésnek, vettük meg a babakocsit és a bútorok egy részét. (Kiságy, pelenkázó)
Ruhát, egy két hasznos apróságot rokonoktól, barátoktól, kollégáktól kaptunk ajándékba. (Textilpelenka, törölköző, hálózsák, stb)
Még egy-két kisebb körünk lesz: szőnyeg, fotel, babakád, kisszekrény és én befejezettnek tekintem a projektet. Nem akarom túlzásba vinni.
Most fejeztem be a munkát, kezdett megterhelő lenni a nagy melegben.
Én is várom a végét, estére úgy felpuffadok, hogy alig bírok mozogni, feküdni, ülni se jó. Állandóan gyötör a gyomorsav már az elejétől.
Te hogy vagy?
28 hetes vagyok, második baba.
Kisfiú ő is :) 19 hetesen tudtuk meg a nemét, hamarabb sajnos nemis voltam uh-n mert elkaptuk a vírust.
Elég jól bírom most, 1,5 éves a "nagy" úgyhogy nincs idő pihenni 😂
Tegnap megvettem mindent, de alap dokgokat(cumisüveg, cumi, kórházi cuucok, pelenka...), kiságy stb megvannak.
Azért már várom a végét.
Te hogy vagy?
Sziasztok. Látom senki sem bírja a meleget, ahogy én sem 😄
Nekem ő a harmadik. Az első kettő fiú 3 és 4 évesek lesznek ebben az évben úgy hogy nekem sincs túl sok időm, de a párom segít velük :)
A pocaklakóm kislány. Annyira hihetetlen 2 fiú után hogy elmentem 3D ultrahangra hogy biztos legyen 😅
Sok mindent vettem már, nekem nem maradt semmim a nagyobbakról.
Még néhány dologra van szükségem, de jobb előbb mint a végén kapkodni.
És persze én is várom már nagyon a végét, mivel ez a legnehezebb terhességem. Az első kettővel tényleg semmi panaszom sem volt. Most is úgy fáj a derekam egy pontban hogy az hihetetlen 🥲
26 hetes vagyok most, nagyon kínlódok a melegben, bár én ezt soha nem is bírtam, terhesség előtt se. Gyakorlatilag hozzánőttem a klímához, különben aludni se tudnék.
14. héten tudtuk meg, hogy fiú, első baba, a legtöbb dolgot már megvettük, mert folyamatosan vásároltunk, követtem az akciókat. Inkább már csak apróságok vannak hátra, ami valószínűleg belefér egy dm-es vásárlásba majd.
28 hetes vagyok, 12 hetesen már tustuk, hogy lányok. Nagyon nehezen viselem már a terhességet,a meleg meg még rátesz egy lapáttal.
Ruhákat kaptunk, elég sokat, de vettem is, mert ki tudja, mikor, és milyen méretekkel születnek majd (szept vége lenne amúgy a hivatalos)... 😊
Nagyobb dolgokat is megvettük, babakocsi, hordozó, kiságy, szekrény, a szobájuk is most lett kifestve.
A nehézségek ellenére nagyon szorítok, hogy bent maradjanak minél tovább (37. hétig), ezért sokat is pihenek -> nincs a világon annyi FB és gyakori, hogy ne unjam el magam 🤣😂 (csak vicc, szépen lassan csinálom a napi teendőket, jó sokat megpihenve közben)
Kitartást mindenkinek!
Off: csak 15 hetes vagyok még, remélem nem baj, hogy írok. 🙂
A 12 hetes UH-n nagy meglepetésemre kiderült, hogy kislányt várok; nem gondoltam, hogy meg tudják mondani. 🙂 Van már egy majdnem négy éves kisfiam; nála a 18. héten tudtam meg a nemét. Még nem vettem semmit, de van idő.
A meleget nehezen viselem, és egyébként is fáradékony vagyok, de boldogan várjuk a babát. 🙂 A neve még kérdés...
Ha valakinek van kedve beszélgetni, nyugodtan írjon privát üzit. 🙂
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Mindenkinek! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!