Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismamik hogy vagytok?

26 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy viselitek a pocak növekedését illetve a vele járó nehézségeket?

Össze pakoltátok már a kórházi csomagot?

Mi kell még a babának amit még be kell szereznetek?

2019. ápr. 10. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én mindjárt a 27.be lépek de jól vagyunk nagyon. Pocak növekedése még nem nagyon van, még saját ruhákba járok :) egy kis cipó van de aki nem tudja azt hiszi csak híztam picit. Úgyhogy még nem akadályoz semmiben a heti 3 kismama tornám is megy szépen. Én lassab elkezdem 1-2 héten belül összepakolni a kórházi csomagot mert engen az előzményeim miatt befektet az orvosom a 34.héten. Náltok fiú vagy kislány érkezik?
2019. ápr. 10. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

26 hetes vagyok én is :)

A kórházi csomagot még nem pakolom össze, majd 30-35 hét körül.

Amúgy már szinte mindent beszereztünk, csak pár apróság kell. Már elkezdtem mosni, vasalni a babaholmikat.

Orvos, szülésznő felfogadva, kórházat, szülőszobát megnéztük :) Voltunk babaelsősegély tanfolyamon is.

Pocaknövekedés elég durva, én már réges régen nem tudom hordani a saját ruháimat :D A mozgás is nehezedik, de azért még nem vészes.

2019. ápr. 10. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

ma vagyok éppen betöltött 26. hetes. Harmadik baba, a pocakom már eléggé látványos. Kissé nehezebben futok a 6 és a 3 évesem után, de azért még bírom. Házimunkánál a hajolás nem olyan kényelmes már, de még nem is vészes, a kertben is levégzem, amit kell. Remekül alszom, szerencsére.

A legkisebbnek még semmit nem vettünk, kórházi csomaggal sem siettem. Kiskád megmaradt, ahogy a kiságy is, hordozókendő is van, és sport babakocsi is. Amit vennünk kell: babaruhák, mert már mindet elajándékoztuk, bébiőr, légzésfigyelő, pelenkák, külön orrszívó a babának, szoptatós melltartó és felsők, és még pár kismamaruha a kórházi napokra, betétek a gyermekágyi vérzésre és melltartóbetétek, meg egy komód a babaholmiknak. Más azt hiszem, nem kell.

2019. ápr. 10. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jól vagyok. Nekünk még rengeteg minden hiányzik, de munka és iskola mellett eddig nem nagyon volt időm vásárolgatós kismamának lenni. Majd következő hónaptól. :)
2019. ápr. 11. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!