Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor megszületett a babátok,...

Amikor megszületett a babátok, és először megkaptátok, vagy megérintettétek mit mondtatok neki először abban a gyönyörű pillanatban?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok,olyan jó lenne olvasgatni mert nekem már nagyon közeleg a nagy találkozás napja.

Köszönöm ha megosztjátok velem.

35+4km

2010. aug. 26. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Isten hozott a nagyvilágon! De finom puha, meleg vagy! :) Nagyon jó érzés volt!
2010. aug. 26. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha jó emlékszem én csak ennyit mondtam szia picikém és csak bámultam rá és simogattam...jó erre emlékezni még most is előnti a kőnny a szememet..

7 hós kiscsaj anyuja..aki imádja a lányát és a világon az egyik legboldogabb...

2010. aug. 26. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:

mikor pocakba volt rengeteget becéztem mindenhogy.ami épp eszembe jutott.mindig arra gondoltam terhesen milyen lesz az első találkozás,mit mondok majd?terveztem millió féle köszöntőszöveget is.hát mikor rámrakták meg sem tudtam szólalni.csak annyit mondtam,hogy:szervusz te kis Dödölle? na ez az amit soha nem mondtam neki.nem tudom miért ez jutott akkor eszembe.azóta is szokom neki mondani néha.pedig nem is volt duci,meg most sem.csak egyszerüen ez jött ki a számon.

könnyű és gyors szülést.no meg jó egészséget nektek

2010. aug. 26. 23:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat,mindegyik egyedi és nagyon jó volt olvasni őket.

Köszike a jó kívánságokat, és nektek is minden szépet és jó egészséget.

2010. aug. 27. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!