Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13+2hetesen lehet látni a...

13+2hetesen lehet látni a baba nemét?

Figyelt kérdés
Voltam genetikán, minden a legnagyobb rendben a picivel 🙏 amikor már a képre vártam mondta ott a hölgy, hogy szerinte kislány lessz(igazság szerint egyszer rákérdeztem,hogy ilyenkor látni-e) nekem teljesen mindegy csak egészséges legyen csak olyan fura, hogy ilyen korán lehetne látni.
2021. jún. 28. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Legalábbis a 12 hetes uh-on már megállapította az orvos, hogy fiú, és az is lett.
2021. jún. 28. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
2.terhességem, nekem sosem mondtak meg ilyenkor, csak a 18hetesen, mert olyan kicsi még, hogy ez csak találgatás lenne 🤷‍♀️
2021. jún. 28. 17:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát őszintén nekem is fura ilyenkor, hogy látni de egyik ismerősöm azt mondta, hogy nekik ehezz már nagyon jó a szemük! Oke elhiszem meg persze nekem teljesen mindegy mi lessz mert évekig vártunk rá, de bevallom azóta kis copfokat látok meg rózsaszín felhőket, próbálom elhesegetni és csak akkor álmodozni ha 100% mondják 😊
2021. jún. 28. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1. Vagyok. Én Győrben a Kyncsben voltam akkor. Akihez jártam doki (nem magán) uh-gépén ezután sem lehetett nagyon megállapítani. Ha magánúton mentél valahova, akkor talán jobb gépeik vannak, és ott látni lehet elég korán.
2021. jún. 28. 17:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Énis a kyncsben voltam, akkor ezek szerint jó szeme van ott a hölgynek 😊
2021. jún. 28. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen látni!Nekem 12 hetesen mondta a doki,hogy lánynak látja,najd 13 hetesen 99% ra mondta hogy lány.Az is lett.
2021. jún. 28. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
#2 azért mert a te dokid amatör volt,ne írj hülyeséget.Az én dokim is simán latta,de még mi is!Függ attol is hogy fordul a baba.
2021. jún. 28. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a Czeizel intézetben voltam, 12+4 naposan.

Full összezárt lábakkal volt a babám, kérdésemre (hogy fordul-e úgy a gyerek hogy láthassuk mi lesz a neme) azt mondta: "Nem kell ahhoz fordulnia, innen is megmondom hogy kislány!"

Valamit magyarázott a csípőről meg a combcsont hosszáról, hogy a fiúk és lányok esetében máshogy alakulnak bizonyos értékek, és azokból jó eséllyel megmondható a baba neme... De nem vagyok szakértő, én csak bólogattam és elhittem amit mondott.

Kislány lett. 😉

2021. jún. 28. 22:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, akkor tényleg van esély a kislányra 😊
2021. jún. 29. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
12.héten meglehet baba nemét mondani ha baba ugy fordul,meg ha baba mutatja magát,meg ha az ultrahang és az orvos nem mutat félre
2021. jún. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!