14 hetes vagyok. Hallottam a gát masszázsrol. De ezt hogyan kell? Hanyszor kell egy heten? Mennyi ideig? Ez megkönnyiti a szülést? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 16:34
1/8 anonim válasza:
Szia...:-)
14 hetsen az meg korai....majd a 35 het korul kell elkezdeni...ird be a keresobe, hogy gatmasszazs es kiad egy csomo oldalt...leirja reszletesen, hogy mivel kell csinalni, milyen olajjal es hogyan.
En kiprpbaltam..nekem nem jott be..de lehet neked hasznal:-)
Minden jot kivanok neked es boldog babavarast!
Egy 5 honapos kisfiu anyukaja:-)
2/8 anonim válasza:
Felesleges időtöltés. Ha első babás vagy, úgyis vágni fognak a babád és a te egészséged érdekében. Szegeden tiltják az orvosoknak első babásoknál a gátvédelmet.
3/8 anonim válasza:
Én vettem gátmasszázsolajat. A 36. héttől kellett volna használni 2 naponta. De engem nagyon csípett, úgyhogy végül is nem használtam. Nem akartam, hogy a PH változás miatt az utolsó időben valami gombát összeszedjek.
4/8 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerösöm most szült külföldön es neki semmilyen metcces,vagas sem volt pedig 3600 szuletett a fia.Ő mondta hogy semmilyen varrata sincs.
2008. dec. 8. 16:59
5/8 A kérdező kommentje:
Es elso szülés volt neki.
2008. dec. 8. 17:00
6/8 ketteske válasza:
Ne hidd el a sok szóbeszédet! A barátnőm is pár hete szülte, érzéstelenités nélkül az első babáját és NEM volt gátmetszése. Nyilván nem metszenek mindenkinél, ez alkati kérdés.
7/8 anonim válasza:
Külföldről ne beszéljünk, mert más tészta, itthon pedig kórházi szabályzat, és orvos merészsége válogatja.
8/8 anonim válasza:
ha találsz olyan dokit, aki támogatja, akkor egy próbát megér, miért ne, mégiscsak százszor jobb...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!