Pozitív lett a tesztem, első baba, ajánlanátok könyveket vagy netes oldalakat ahonnan tudnék tájekozódni? Többi lent.
Nekem a pregnancy app+orvos és védőnő válaszai+anyukám és nővérem beszámolói bőven elegek voltak.
Emellett beléptem egy facebook csoportba ami kifejezetten az én városomban szülő nők gyűjtőhelye, az adminok szakemberek, hasznos, mert a terhesgondozás-szülés minden városban más. Ha te városodnak is van hasonló csopija, érdemes rákeresni és belépni. Aztán a facebook algoritmusa magától kezdte elém hozni a kismama-kisbaba tartalmakat, ha valami érdekelt elolvastam, de nem találtam túl hasznosnak ezeket. Ha valami kifejezetten érdekelt, inkább célirányosan rákerestem.
Haidy Murkoff Az a 9 hónap
Nagyon sokmindenről nagyon reszletesen ír es mindent elmagyaraz hónapról honapra...szuper konyv...csak ajanlani tudom
#1 vagyok
Köszi, lecsekkolom, amiket irtatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!