Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív lett a tesztem, első...

Pozitív lett a tesztem, első baba, ajánlanátok könyveket vagy netes oldalakat ahonnan tudnék tájekozódni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam, ahol a terhesség menetét, a szükséges vizsgálatokat részletesen leírják, esetleg hogy mit ajánlott enni/inni és mit nem... stb. Nem akarok paramami lenni, de szeretek/szeretnék tisztában lenni amivel lehet.

2021. jún. 27. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Valaszolni nem tudok, de ez engem is erdekelne. En 2hete teszteltem pozitivat:)
2021. jún. 27. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak alkalmazások is erre, preghello, pregnancy, stb.
2021. jún. 27. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a pregnancy app+orvos és védőnő válaszai+anyukám és nővérem beszámolói bőven elegek voltak.

Emellett beléptem egy facebook csoportba ami kifejezetten az én városomban szülő nők gyűjtőhelye, az adminok szakemberek, hasznos, mert a terhesgondozás-szülés minden városban más. Ha te városodnak is van hasonló csopija, érdemes rákeresni és belépni. Aztán a facebook algoritmusa magától kezdte elém hozni a kismama-kisbaba tartalmakat, ha valami érdekelt elolvastam, de nem találtam túl hasznosnak ezeket. Ha valami kifejezetten érdekelt, inkább célirányosan rákerestem.

2021. jún. 27. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
"Anya leszek "App is van.Töltsd le és nézd meg
2021. jún. 28. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Haidy Murkoff Az a 9 hónap

Nagyon sokmindenről nagyon reszletesen ír es mindent elmagyaraz hónapról honapra...szuper konyv...csak ajanlani tudom

2021. jún. 30. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Köszi, lecsekkolom, amiket irtatok:)

2021. jún. 30. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A suttogó titkai című könyv
2021. júl. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!