Súlyvesztés a szülés közeledtével?
Normális, mert ilyenkor már a gyerek hízik és ha te most épp kevesebbet eszel a hőség miatt vagy mert már nem fér a gyomrodba, akkor rólad veszi el, plusz ugye meg kaloria deficitben is vagy.
Engem borzasztóan lezabalt a fiam. Olyan sovány voltam szules után mint egy kivert kismacska.
Én a 34. Hét óta fél egy kilókat hizok, fogyok.
39+3 nál most pl. Kevesebb vagyok 300 grammal, mint mondjuk 3 hete.
Összesen 17.5 kiló jött fel 34. Hétig. Senki nem mondta hogy gond lenne, hogy nem gyarapodik már, bár engem csak a kórházban mérnek hetente.
Én pl a versenysúlyomhoz képest 5 kg +al lettem terhes, úgyhogy annyira nem bánom, hogy a +17 kilóra már nem nagyon jön fel....persze nem annyira számít, hogy fogyóznék vagy stresszelnék miatta, csak úgy mellékesen :)
De mások is azt mondják 2 féle terhes nő van, aki a végén szed fel rengeteget, a javát, meg aki a végén már fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!